Näin Imatran kolmoismurha eteni

Imatran Koskenpartaalla on surmattu viime yönä ampumalla kolme imatralaista naista. Poliisi sai hälytyskeskuksesta klo 00.00 ilmoituksen, jonka mukaan ravintola Vuoksenvahdin edustalla jollain henkilöllä on ilmeisesti ase esillä.

Hälytyskeskuksen ilmoituksen tullessa lähin poliisipartio oli noin 300 metrin etäisyydellä tapahtumapaikasta. Partion lähestyessä paikkaa ihmiset viittoilivat partiota ajamaan ravintola Vuoksenvahdin edustalle.

Tilanne ravintolan edustalla oli sekava. Ravintolan edustalla olevat henkilöt osoittivat poliisille paikalla olleen 23-vuotiaan miehen, jota epäiltiin ampujaksi. Hän seisoi oven edessä olevan henkilöauton takana. Mies totteli poliisien käskytystä ja poliisi otti hänet kiinni ilman vastarintaa.

Ravintola Vuoksenvahdin edessä maassa makasi kolme naista, jotka olivat elottomia. Heitä oli ammuttu päähän ja keskivartaloon. Poliisin tiedossa ei ole muita uhreja.

Tapahtumapaikalle tulivat myös Eksote ensivaste sekä useita poliisipartiota. Ampujaksi epäily on 23-vuotias imatralainen mies. Häntä ei ole vielä kuulusteltu. Poliisilla ei ole tässä vaiheessa tietoa henkirikosten motiivista. Ampumiset on tehty kiväärimallisella aseella. Poliisi pitää tiedotustilaisuuden kello 14.00 Imatran poliisiasemalla.

Tekoja tutkitaan kolmena murhana.

 

Teksti: mikalahtonen