Isä sai poikansa kiinni lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – ryhtyi äärimmäiseen tekoon!

Yhdysvalloissa, Wisconsinin osavaltiossa tapahtui viime keskiviikkona perheensisäinen välienselvittely, joka johti kahden henkilön menehtymiseen. Hätäkeskus sai asiasta ilmoituksen varhain aamulla ennen viittä. 24-vuotiasta miestä syytetään isänsä ja äitipuolensa murhasta. Syytetty on kertonut kuulusteluissa avoimesti henkirikoksia edeltäneistä tapahtumista.

Mies kertoi poliisille saaneensa viime aikoina ajatuksia, joiden vuoksi hän halusi seksuaalisesti hyväksikäyttää lasta. Surmayönä hän oli sitten päättänyt toteuttaa tuon halun. Syytetty oli mennyt tytön huoneeseen viidakkoveitsi ja sukat mukanaan. Jälkimmäiset siksi, että hän voi tukahduttaa lapsen huudon.

Uhrin henkilöllisyyttä ei ole luonnollisesti kerrottu, mutta syytetyn isällä oli uuden vaimonsa kanssa pientä tytärtä. Isä oli ilmeisesti kuullut jotain ääniä ja tullut tytön huoneeseen keskeyttämään teon. Syytetty oli sen seurauksena tappanut isänsä viidakkoveistä käyttämällä. Seuraavaksi äitipuoli oli tullut huoneeseen ja kokenut saman kohtalon.

Poliisin tullessa tytön huoneen seinät olivat yltä päältä veressä. Teurastuksen aikana talossa oli paikalla neljä lasta hyväksikäytön uhrin lisäksi.

Lähde: People.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, murha