Body-tagin alkuskriptit

Jätetty isä sekosi, antoi tyttärelleen kihlasormuksen ja raiskasi lukuisia kertoja!

Englannin Leedsissa tuomittiin eilen 71-vuotias mies, joka oli käyttänyt hyväkseen teini-ikäistä tytärtään 1980-luvulla.

Tapaus on siinä mielessä erikoinen, että mies oli kohdellut tytärtään ikään kuin puolisonaan. Hän oli muun muassa laittanut tyttärensä käyttämään kihlasormusta ja vienyt hänet tatuoitavaksi. Kyseessä oli ollut isän nimen sisältävä tatuointi, joka pikemminkin viittaisi rakkaussuhteeseen. Sairaalloinen suhtautuminen tyttäreen oli alkanut, kun tämän äiti oli jättänyt perheen.

Uhri on tällä hetkellä 49-vuotias. Hän oli ottanut poliisiin yhteyttä ensimmäisen kerran jo vuonna 1985. Tuolloin virkavalta oli suhtautunut asiaan vähätellen ja väittänyt tarinoita sepitetyiksi. Hyväksikäyttö tapahtui tyttären 13- ja 15-ikävuosien välisenä aikana.

Nainen kantoi menneisyyden taakkaa mukanaan vuosikymmenet. Vuonna 2015 hän ilmoitti jälleen asiasta poliisille ja asiaa ryhdyttiin tutkimaan.

Tapausta käsiteltiin oikeudessa seitsemän päivää. Eilen 71-vuotias isä tuomittiin viidestä raiskauksesta ja kymmenestä muusta seksuaalirikoksesta. Hänet vangittiin tänään, mutta tuomion pituus julistetaan myöhemmin.

 

Asiasta uutisoi Examiner Live.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, raiskaus