11v tyttö kuvasi salaa äitinsä baari-illan jälkeiset teot : huostaanotto ja linnatuomio!

Iso-Britanniassa annettiin tällä viikolla tuomio tapauksessa, jossa äiti pahoinpiteli 11-vuotiaan tyttärensä julmasti. Viime vuoden tammikuussa 35-vuotias nainen oli lähtenyt kavereidensa kanssa baariin. Hän oli jättänyt kaksi lastaan ilman hoitajaa kotiin. Puolenyön jälkeen tytär oli soittanut äidilleen ja kysynyt, milloin tämä on tulossa kotiin. Äiti oli raivostunut.

Tyttöä oli pahoinpidelty ennenkin ja hän osasi pelätä pahinta. Niinpä hän laittoi iPadinsa salaa kuvaamaan. Oikeudessa nähtiin 18 minuuttia kestänyt videotallenne. Siitä oli nähtävissä, kuinka nainen kuristi tytärtään ja raapi hänen jalkojaan kenkänsä korolla. Nuorempi lapsi katsoi siskonsa pahoinpitelyä vierestä.

– Sinä pilasit iltani, humalainen äiti huusi raivoissaan.

Tyttö pääsi pakenemaan asunnosta, koska perheen Shawissa sijaitsevaan kotiin sattui ilmestymään äidin tuttava. Ulkopuolinen henkilö löysi lapsen pelkässä pyjamassa ulkosalta. Häneltä tuli verta sekä nenästä että suusta.

Nainen tuomittiin kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen, jota seuraa vielä samanpituinen koeaika. Molemmat lapset ovat nykyään sijaisvanhempien hoivassa.

Lähde: Manchester Evening News.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: huostaanotto, lapsen kaltoinkohtelu, pahoinpitely