15v poikaa puukotettiin vatsaan Inkoossa

Hätäkeskukseen ilmoitettiin viime torstai-iltana, että Inkoon S-Marketin läheisyydessä on tapahtunut puukotus. Paikalle lähti ensivaste sekä useita poliisipartioita.

Paikan päällä kävi ilmi, että 15-vuotiasta poikaa oli lyöty veitsellä vatsaan. Uhri kuljetettiin hoidettavaksi Uuteen lastensairaalaan Helsinkiin.

− Teräaseella vatsan alueelle aiheutettu vamma on aina hengenvaarallinen. Tässä tapauksessa asianomistajalla on kuitenkin ollut onnea matkassa, ja hän on jo päässyt pois sairaalasta, toteaa tutkintaa johtava rikoskomisario Mats Sjöholm Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Tapausta tutkitaan tällä hetkellä törkeän ryöstön yrityksenä, mutta rikosnimike voi muuttua tutkinnan aikana. Tutkinnan perusteella uhrilta olisi ennen puukotusta yritetty anastaa laukku teräaseella uhkailemalla.

Teosta epäillään useampaa alaikäistä henkilöä. Poliisi ei kerro epäiltyjen tarkkaa lukumäärää, mutta täsmentää heistä yhden olevan alle 15-vuotias. Epäillyt olivat poistuneet paikalta ennen poliisin tuloa, mutta heidät otettiin kiinni vielä saman illan aikana. Kaikki epäillyt on sittemmin vapautettu.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Inkoo, nuoret, poliisi, Puukotus, ryöstön yritys, S-Market