Tuomittu Tina Gonzalez

26v naisvanginvartija harrasti seksiä vangin kanssa reikä puvussa – 11 miestä seurasi vierestä

Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa julistettiin tiistaina tuomio tapauksessa, jossa vanginvartija oli muun muassa harrastanut seksiä vangin kanssa. 26-vuotias Tina Gonzalez joutuu telkien taakse 210 päiväksi, jonka jälkeen edessä on kahden vuoden ehdonalainen vankeustuomio.

Vanginvartijan toiminta tuli viranomaisten tietoon joulukuussa kaksi vuotta sitten. Heille annettiin vihje vangista, jolla oli hallussaan puhelin. Lisäksi miehellä kerrottiin olevan seksisuhde vartijan kanssa.

Tutkinnassa kävi ilmi, että Gonzalez oli harrastanut vangin kanssa seksiä niin, että yksitoista muuta vankia oli seurannut vierestä. Hän oli jopa leikannut vartijanpukuunsa reiän aktien helpottamiseksi.

Lisäksi Gonzalez oli salakuljettanut vangille alkoholia ja huumeita. Hän oli luovuttanut tälle myös partaveitsiä, joita pidetään lain silmissä potentiaalisina aseina. Nainen jatkoi puhelutietojen perusteella yhteydenpitoa vangin kanssa vielä kiinnijäämisen jälkeenkin. Oikeudessa tuli ilmi, että tuomitun avioliitto oli päättynyt eroon tutkinnan aikana.

Lähde: People.

Teksti: Alibin toimitus