Ampumaradan läheltä löytyi ruumis

Lounais-Suomen poliisi sai viime viikolla tiedon Eurassa maastossa löytyneestä vainajasta. Poliisi pyytää yleisöltä apua vainajan henkilöllisyyden selvittämisessä.

Poliisi sai 4. kesäkuuta ilmoituksen Eurassa, Juhanistontien ampumaradan läheisyydessä löytyneestä vainajasta. Vainajan löysi alueella liikkunut suunnistaja.

Poliisi selvittää muun muassa sitä, kuinka pitkään vainaja on ollut maastossa. Myöskään vainajan henkilöllisyys ei ole selvillä.

Löydettäessä henkilöllä päällään talvivaatteet

Henkilöllä oli löydettäessä päällään talvivaatetus, jonka perusteella vainaja on todennäköisesti mies.

Vainajan yllä oli Stock & Hank -merkkinen tumma parkatakki sekä vaaleanruskeat Sorrel Caribou -merkkiset varsikengät. Lisäksi hänellä oli Wood Fellas Raflect -merkkiset harmaanruskeat silmälasit.

Henkilöön liittyvät havainnot ja muut mahdolliset tiedot voi toimittaa poliisille joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi ei toistaiseksi epäile asiassa rikosta, ja asiaa selvitetään kuolemansyyntutkintana. Tästä syystä poliisi ei anna asiasta yksityiskohtaisempia tietoja.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: ampumarata, Eura, Juhanistontie, poliisi, Ruumis