Asiakas heilui aseen kanssa ravintolassa

Helsinkiläisessä ravintola Zetorissa syntyi eilen illalla hälytystilanne, kun miesasiakas osoitteli käsiaseella useita ihmisiä.

Ase naisen ohimolle

Noin kolmikymppinen mies uhitteli aseella ravintola Zetorissa olleita asiakkaita eilen illalla noin kello 23.50 aikaan. Hän muun muassa laittoi aseen naisasiakkaan ohimolle. Asemiehestä tuli hälytyskeskukseen useampi soitto ravintolasta.

Viisi poliisipartiota  

Paikalle lähetettiin viisi poliisipartiota, jotka ottivat miehen nopeasti kiinni. Uhittelija ei tehnyt vastarintaa poliisille. Näyttävä operaatio sen sijaan pysäytti hetkeksi muiden ravintolaillan.

Ilmapistooli

Ihmisiä uhkailleen miehen hallusta löytyi ase, joka osoittautui oikeaa asetta muistuttavaksi leikkiaseeksi. Miestä epäillään ainakin järjestyslakirikkomuksesta. Hän joutui yöksi putkaan. Perusteluna koppiin laittamiselle on häiriöltä ja rikokselta suojaaminen.

Poliisi ei ymmärrä leikkiä

Viime päivinä on eri puolilla Suomea sattunut useita leikkiaseella uhkailuja. Poliisi ei kuitenkaan ymmärrä näissä asioissa leikkiä. Leikkiaseeseen suhtaudutaan aina niin kuin oikeaan aseeseen. Uhkailutilanteessa poliisi ei voi erottaa kopiota aidosta aseesta. Uhkailu aiheuttaa aina vakavan hälytystilanteen. 

 

 

Teksti: Alibi.fi