Henkirikos Joutsenossa: Ruumis löytyi leipomon pihasta

Poliisi tutkii viime yönä tapahtunutta henkirikosta Joutsenossa. Poliisi sai ilmoituksen aamuyöllä kello kolmen maissa, että Joutsenon leipomon pihasta on löytynyt kuollut mies. Paikan päällä vahvistui, että mies on kuollut väkivallan seurauksena.

Poliisi sai ilmoituksen kuolleesta miehestä Joutsenon leipomon pihalla kello kolmen maissa aamuyöllä. Ilmoituksen hätäkeskukseen teki tapahtumaan liittymätön, ulkopuolinen henkilö. Paikan päällä Joutsenossa selvisi, että mies on kuollut henkirikoksen uhrina.

– Ketään ei ole otettu kiinni rikoksesta epäiltynä. Myös uhrin tunnistaminen on vielä kesken, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Saku Tielinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

– Pyydämme silminnäkijähavaintoja viime yöltä Joutsenon leipomon alueelta. Henkirikos on voinut tapahtua yöllä jo jonkin verran ennen aamukolmea ja uhriin on voitu kohdistaa väkivaltaa muuallakin kuin leipomon lähialueella. Näin ollen kaikki vihjeet ja havainnot Joutsenon alueelta viime yöltä ovat meille tärkeitä, sanoo Tielinen.

Tapahtuneeseen liittyväät havainnot ja vihjeet voi soittaa poliisin vihjenumeroon p. 050 447 9574 tai laittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Teksti: Mika Lahtonen
Avainsanat: henkirikos, Joutseno, leipomo, Saku Tielinen