Humalainen 37v mies sekosi täysin velipuolensa häissä – kuuden vuoden linnatuomio!

Durhamissa Iso-Britanniassa vietettiin viime elokuussa ikimuistoisia häitä. Niin ikimuistoisia, että niiden jälkipyykki saatiin viimein pestyä tällä viikolla julistetun tuomion myötä. 37-vuotias Ben Ashman tuomittiin kuuden vuoden vankeusrangaistukseen muun muassa äitipuolensa tapon yrityksestä.

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun humalaisen Ashmanin tyttöystävä tuli valittamaan miehelle kohtaloaan. Joku oli kuulemma katsonut häntä ikävästi. Tuomittu aloitti riitelyn asiasta, mutta vielä tuossa vaiheessa muut vieraat saivat hänet rauhoittumaan.

Häät järjestettiin hotellissa. Tuomitun velipuolen eli sulhasen äiti, ja siis tuomitun äitipuoli, oli jo mennyt huoneeseensa nukkumaan. Nainen tuli käytävälle yöpuvussaan, koska hän oli herännyt riitelyyn. Tuomitun tyttöystävä lähti haastamaan vanhemman naisen kanssa riitaa. Tuomittu tuli paikalle. Hän muun muassa kävi naiseen käsiksi, uhkasi tappaa tämän ja hakata kaikki paikallaolijat. Velipuoli yritti rauhoitella tuomittua, mutta hänet tuomittu iski maahan.

Seuraavaksi väliin tuli tuomitun naispuolinen ystävä. Mies töni häntäkin ja siirtyi seuraavaksi umpihumalassa autonsa ratin taakse. Ystävätär yritti napata avaimet pois, jonka seurauksena tuomittu jätti naisen käden auton oven väliin ja paiskasi oven kiinni.

Sulhanen eli tuomitun velipuoli yritti jälleen puuttua rajuun tilanteeseen. Hän heitti auton tuulilasiin kiven. Siihen tuli särö, mutta lasi ei kuitenkaan hajonnut.

Tuomittu lähti ajamaan kovaa vauhtia ympäri hotellin parkkipaikkaa. Hän ajoi kohti häävieraita ja muun muassa päin ystävänsä autoa. Pahin oli kuitenkin vasta edessä. Tuomittu ajoi äitipuolensa kumoon. Sen jälkeen hän peruutti niin, että nainen oli auton alla ja lähti ajamaan taas eteenpäin. Uhrilta murtui muun muassa kuusi kylkiluuta ja silmäkuoppaan tuli vamma. Nainen on kertonut kärsineensä paniikkikohtauksista tapahtuneen jälkeen.

Tuomittua syytettiin alun perin murhan yrityksestä, mutta rikosnimike muuttui tapon yritykseksi.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: äitipuoli, häät, Tapon yritys