Ihmislihan syöttämisestä ja 3 murhasta syytetty 81v nainen on kuollut koronaan

81-vuotias venäläisnainen Sofya Zhukova on kuollut koronaan. Hän ei ehtinyt joutua oikeuden eteen vastenmielisistä teoista, joihin hänen epäillään syyllistyneen.

Zhukovan toiminta alkoi herättää kauhua Berezovkan kylässä vuonna 2005, kun hänen aviomiehensä kuoli. Nainen kuljeskeli kylillä kirves mukanaan ja tappoi kissoja. Kukaan kyläläisistä ei silti osannut epäillä, hän olisi käynyt ihmistenkin kimppuun.

Naisen käyttäytymisessä oli hyvin ristiriitainen piirre. Zhukova oli kyläläisten mukaan kaikille ilkeä ja epäystävällinen, mutta siitä huolimatta hän tarjoili lapsille naposteltavaa. Kyseessä oli itsetehdyt leipomukset, joissa oli lihaa.

Vuoden 2019 tammikuussa Zhukovan taloonsa alivuokralaiseksi ottama 52-vuotias mies katosi. Sen seurauksena vanhuksen asuntoon tehtiin kotietsintä. Pakastimesta löytyi ihmislihaa. Jäännökset olivat peräisin usealta eri henkilöltä ja yksi heistä oli todistetusti lapsi.

Poliisin tutkinnan perusteella Zhukovaa syytettiin kolmesta murhasta. Alivuokralaisen lisäksi epäillyt uhrit olivat 77-vuotias nainen ja kahdeksanvuotias tyttö. Lapsi oli ollut kateissa jo vuodesta 2005 lähtien. Vanhus oli puolestaan syytetyn ystävä. Poliisin selvityksen mukaan vanhus oli tarjoillut kylän lapsille leipomuksia, joissa oli uhrien lihaa.

Syytteen mukaisten tekojen lisäksi poliisi epäilee Zhukovan syyllistyneen neljään muuhun henkirikokseen.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: korona, kuollut, sarjamurhaaja, syyte, Venäjä