Ilotyttökohu: ALIBI EI JULKAISE KANSANEDUSTAJAN NIMEÄ

Prostituoidulta seksipalveluja ostaneen kansanedustajan henkilöllisyyttä ei paljasteta. Alibin toimitus on punninnut asiaa monesta eri näkökulmasta. Ratkaisuun vaikutti erityisesti asian juridinen näyttö. Helsinkiläinen 24-vuotias ”Johanna” on antanut lehdellemme haastattelun, jonka pääaiheena piti olla se, kuinka opiskelija ajautui prostituoiduksi. Haastattelun yhteydessä nainen paljasti tarjonneensa seksipalveluja myös tunnetulle kansanedustajalle, ja väitti tämän retostelleen, että ajaa prostituoidun luokse eduskunnan taksikortilla. Alibin tiedossa on kansanedustajan henkilöllisyys, mutta kyseinen henkilö on jyrkästi kiistänyt koko asian. Oikeudessa olisimme ”sana sanaa vastaan”-tilanteessa, joten asian todistaminen on ainakin toistaiseksi mahdotonta.

Toimituksemme päätöksessä painoivat myös inhimilliset syyt. Alibi on ollut seksikohun kohteena olevaan kansanedustajaan yhteydessä maanantaina.

Alibi kuitenkin jatkaa aiheen käsittelyä vielä seuraavassa numerossa, jossa julkaistaan muun muassa ”Johannan” haastattelu.

 

Teksti: Alibi.fi