Kaksi pidätetty Pätsin katoamisjutussa

Poliisi on pidättänyt kaksi kuusamolaista epäiltynä rikokseen, joka liittyy Ilkka Pätsin katoamiseen.

Ilkka Pätsi katosi Kuusamossa 12.6. noin kello 03.45. Viimeisin havainto Pätsistä on ravintola Fionasta, josta hän poistui Ouluntietä TB:n ja Hotelli Kuusamon suuntaan. Sen jälkeen hänestä ei ole saatu varmoja havaintoja. Poliisi on kuitenkin vakuuttunut siitä, että kadonnut on joutunut rikoksen uhriksi. Asiaa tutkii Kuusamon poliisin ohella krp:n Oulun yksikkö.  

Etsintöjä

Kuusamon poliisi on tehnyt etsintöjä, joissa on ollut apuna rajavartiosto. Toistaiseksi etsinnät ovat olleet tuloksettomia. Poliisi kaipaa tietoja kaikista Ilkka Pätsiä koskevista havainnoista. Erityisesti kaivataan vihjeitä henkilöistä ja ryhmistä, jotka ovat liikkuneet katoamisalueella 12.6. noin kello 03.45-08.00 välisenä aikana. 

Pätsi on 173 senttiä pitkä, vartaloltaan normaali. Hänellä oli katoamishetkellä tummanruskea nahkatakki, tummansininen collegepusero, tummansiniset farkut ja mustat nahkakengät.

Kuusamon poliisi pyytää  kaikkia ravintola Fionassa katoamisiltana, 11.-12.6. 2008 olleita ottamaan yhteyttä numeroon 071-8765432. Samaan numeroon pyydetään soittamaan kaikista muistakin asiaan liittyvistä tiedoista.

Teksti: Alibi.fi