Kaksi raiskausta Tampereella

Poliisi tutkii kahta viikonlopun aikana Tampereella tapahtunutta raiskausta. Kolmannesta raiskauksesta tehty ilmoitus on perätön ilmianto.

Ensimmäinen raiskaus tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä yksityisasunnossa Tampereen keskustassa. Alaikäinen tyttö oli yön aikana ajautunut tummaihoisen ja murtaen suomea puhuneen noin 30-40 vuotiaan miehen seuraan. Uhrilla ei ole selkeää kuvaa yön tapahtumista, mutta hän heräsi yksityisasunnosta Takon tehtaan läheisyydestä. Tyttö havaitsi tulleensa raiskatuksi, jolloin hän pakeni asunnosta. Tytön käytös on saattanut kiinnittää sivullisten huomiota, minkä vuoksi poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista mahdollisesti asiaan liittyvistä tiedoista joko komisario Jari Kinnuselle numeroon 050-456 1411 tai poliisin päivystykseen 0718740131.

Ristikadun raiskaus

Toinen Tampereen raiskauksista tapahtui porraskäytävässä Ristikadulla sunnuntaina juuri ennen puolta yötä. Tällä kertaa mies pääsi porrashuoneeseen ja teräaseella uhaten pakotti uhrinsa seksuaaliseen kanssakäymiseen. Nainen oli aikaisemmin poistunut Alanya-pubista, jolloin hänen huomionsa kiinnittyi pitkähköön mieheen, joka seurasi häntä. Tilanne kehittyi raiskaukseen asti, kunnes tekijä tuli rappukäytävässä häirityksi. Syylliseksi epäilty oli pukeutunut tummiin farmarihousuihin ja tummaan T-paitaan. Hänellä oli tummat, siiliksi leikatut hiukset sekä parransänki.

Miehen pako rappukäytävästä on saattanut herättää ulkopuolisten huomion, joten poliisi pyytää myös tämän rikoksen osalta mahdollisia silminnäkijöitä ja havaintojen tekijöitä ilmoittautumaan joko poliisin päivystysnumeroon 0718740131 tai komisario Jari Kinnuselle numeroon 050-456 1411. 

 Poliisille tehtiin viikonvaihteena ilmoitus myös Tesomalla tapahtuneesta raiskauksesta. Ilmoitus paljastui kuitenkin perättömäksi ilmiannoksi eikä mitään väkivallantekoa ollut tapahtunut.  

Teksti: Alibi.fi