Body-tagin alkuskriptit

Karoliina Kestin katoaminen: Alibi maksaa 12 000 euroa ratkaisevasta vihjeestä!

Alibi-lehti lupaa maksaa peräti 12 000 euron palkkion Karoliina Kestin löytymiseen johtavasta ratkaisevasta vihjeestä. Tamperelainen 15-vuotias Karoliina Kesti katosi 31. heinäkuuta.

Katoamisessa yhtenä tutkintalinjana ollut BMW-merkkinen auto ja auton vieressä olleet henkilöt on osoittautumassa vääräksi. Poliisin tutkinnassa on selvinnyt, että silminnäkijöiden havainnot BMW:stä ja sen vieressä olleista henkilöistä ovat todennäköisesti oikein, mutta ne on tehty eri aikaan kuin Karoliinan katoamisajankohtana.

 Viimeinen varma havainto Karoliinasta on Villilänkadulta 31.7. noin kello 02.30 aikaan, kun hän lähti sieltä skootterillaan. Skootteri löytyi samana aamuna kello 7 aikaan Likolammenkatu 6 taloyhtiön piha-alueelta kumollaan. Karoliinan käyttämä kännykkä on edelleen kateissa.

Poliisi ja Alibi-lehti pyytävät edelleen havaintoja kahdesta tummatakkisesta miehestä, jotka silminnäkijän mukaan ovat olleet Karoliinan katoamisyönä noin kello 02.40-02.50 aikaan Nokiantiellä Mustalammin kohdalla tien varressa. Miehet olivat seisoskelleet tien pientareella olevan suoja-aidan vieressä.

Havaintoja pyydetään lisäksi samalta yöltä noin kello 02.40 aikaan Nokiantiellä Pukkisaarenkadun vaiheilla Nokian suuntaan ajaneesta skootterista ja samaan suuntaan skootterin perässä menneistä ajoneuvoista. Myös Nokian moottoritien varteen Tesoman valtatien ja Porintien välille pysähtyneestä porrasperäisestä ajoneuvosta pyydetään edelleen havaintoja.

Kaikki muutkin havainnot henkilöistä ja ajoneuvoista, jotka ovat liikkuneet katoamisyönä katoamispaikan läheisyydessä, kiinnostavat poliisia. Katoamisviikonvaihteessa oli muun muassa Tampereen Teivossa Kuninkuusravit ja Nokialla Tapsan tahdit, joten Nokiantielläkin on todennäköisesti ollut normaalia viikonvaihdetta enemmän liikennettä.

Kaikista havainnoista voi soittaa Alibin vihjepuhelimeen 0500 624 741 tai lähettää siihen tekstiviestin. Vihjeitä otetaan vastaan myös sähköpostitse alibi@otavamedia.fi

Alibin lupaama 12 000 euron vihjepalkkio on voimassa lokakuun 2011 loppuun asti.

Teksti:Mika Lahtonen