Kauhajoen poliisilla ei tiedotettavaa

Kauhajoen poliisin internetsivujen mukaan kihlakunnan alueella ei ole ajankohtaista tiedotettavaa.

Poliisin viesti hämmentää

Kauhajoen poliisin verkkosivut kertovat sanatarkasti seuraavaa: ”Ei ajankohtaisia uutisia”. Viesti on herättänyt nettikävijöissä ihmetystä, sillä Kauhajoella tapahtui tiistaina 11 ihmisen hengen vaatinut massamurha.

Tutkinta KRP:lle

Kouluammuskelun tutkinta on siirtynyt keskusrikospoliisille, joka tiedottaa asiasta. Paikallispoliisin viesti on silti korni.

Teksti:Mika Lahtonen

Kommentit

Olen nimim.saran kanssa suhteellisen samaa mieltä. Jää mietityttämään, et jos maanantaisessa kuulustelussa olisi ollut resursseja käyttää myös psykiatrian asiantuntemusta poliisin lisäksi, niin olisiko mitään sellaista avautunut mikä olisi antanut aiheen ottaa ase/lupa pois. Toisaalta olisiko se estänyt mitään koska aseen tekijä olisi voinut hankkia muualta.

kaulaa myöten paskassa ollaan oltu jo pitkään ja pahempaan kokoajan menos ellei tää kansa rupee pistään hanttiin.en o kyl mikään kommari mut kansan pitäs saada päättää asioista.

Antakaa vaan kokoomukselle viimeisetkin vallan rippeet niin ollaan kaulaa myöten paskassa

tässä taas nähtii se mihin asiaa ihmisten huono voitisuus johtaa ja se mihin taas eduskunta vaan puuttu siihen että yks asia nousi ylitse muiden aselaki. mitä helvetin virkaa sen muutta misella on ois nyt sentää alkanu eduskunta miettii sitä että mistä saadaa nuorille ja niille ihmisille apua jotka voi pahoin ja tarvii apua, verorahat vois käyttää vaikka siihen että ois lääkäreitä ja hoitajia enemmän, mutta että aselaki oli se josta on tämänki järkyttävän asian tiimoilta vaan hoettu. tää yhteyskunta tarvii apua ja nopeesti. tää kertoo jo sen että ei me eletä enää turvallisessa maassa.

suuntaisvat saatana iskunsa vaik kyttiä ja kansanedustajia ym paskoja kohtaan.he tähän on syyllisiä et tällästa tapahtuu.vetäneet maan siihen pisteeseen et tääl ei kellään oikein hyvä olla,saatanan vammaset.