Kauppa ryöstettiin Vantaalla: Häntä poliisi etsii

Vantaan Rajatorpassa sijaitseva kauppaliike ryöstettiin 30.5. teräaseella uhkaamalla. Epäilty tekijä oli suusanallisesti myös uhannut kaupan myyjää.

– Tapahtumat saivat alkunsa 30.5. torstai-iltana noin kello 19.50, kun epäilty tekijä oli tullut sisään kauppaliikkeeseen, kävellyt hetken kuluttua kassalle ja vaatinut rahaa teräaseella uhkaamalla. Teon jälkeen mies oli poistunut kaupasta, kertoo rikoskomisario Emmi Lintula.

Todistajan kertoman mukaan epäilty mies oli mahdollisesti käynyt kaupassa jo aikaisemmin samana päivänä. Silloin mies oli ollut neljän hengen seurueessa, jossa oli epäillyn lisäksi ollut kaksi nuorta naista ja yksi nuori mies.

Epäilty tekijä on nuori, noin 165-170 cm pitkä ja hänellä on tummat hiukset, tummat silmät ja hieman viiksiä mutta ei partaa. Yllään epäillyllä oli tekohetkellä tumma huppari, josta huppu päässä ja Adidaksen mustat verkkarit.

– Poliisi pyyttä yleisön apua kuvissa näkyvän epäillyn tunnistamiseksi ja tavoittamiseksi. Kaikki tiedot ovat meille arvokkaita ja pyydämme ilmoittamaan ne poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet. Ita-uusimaa@poliisi.fi, Lintula kehottaa.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: Emmi Lintula, kauppa, poliisi, Rajatorppa, Ryöstö, teräase, Vantaa