Keskustele: Oletko huijannut kaupassa?

Oletko huijannut ruokakaupassa? Lisännyt punnitsemisen jälkeen elintarvikkeita tai punninnut kotimaiset tomaatit ulkomaisina?

Ymmärrätkö heitä, jotka näin tekevät. Keskustele kiivaasti illan aiheesta! 

Teksti: Alibi.fi

Kommentit

Joo, tosin siinä kävi niin, että kassan neitonen vetäisi six-packin oluttölkkejä lukijan ohi siten, että lukija otti ainoastaan yhden tölkin hinnan packin sijaan. En raskinut mennä huomauttamaan, kun vasta pihalla tajusin ihmetellä, miten ne ostokset olivat noin halpoja… No, tuskin olen ainoa. Perusrehellisenä myös sanon, että on tullut tehtyä päinvastoinkin, eli paikan päällä ihmetellyt ääneen kassaneidille, että miten on näin halpaa. Kerran jopa kiitosta ja kauniin hymyn olen siitä saanut, tuli hyvä mieli.

Kauan sitten kun vielä tupakoin, oli helppo tapa piilottaa rizlapaketti kessutopan väliin ja antaa sen mennä vaan kassan silmien editse. Kertaakaan eivät huomanneet, vain kessutoppa veloitettiin.

Olen myös vartija ja ymmärrän oikein hyvin väärin punnitsijoita näillä ruuan hinnoilla.

tottakai. eihän kauppa siitä konkurssiin mee ku ei muista kumpiako tomaattia otti.

Teen töitä myymälävartijana. Ei olisi niin pientä asiaa, ettenkö pyytäisi asiakasta esim. väärin punnitsemisen jälkeen tulemaan kiinniottotiloihin keskustelemaan ja soittaisi poliisia paikalle.

Jopa vartijan palkalla on varaa olla huijaamatta pienissä asioissa.

Otetaan esimerkki. Jos asiakas huijaa kerran viikossa vuoden ajan yhden euron vähemmän ostoksestaan on todennäköistä, että hän myös jää siitä kiinni joka 50:nnes kerta.

Poliisit paikalle -> sakot -> mahdollinen alkava rikoskierre saadaan katkaistua.

Miettikää, että jopa pienimmilläkin kaupoilla on yleensä vartija piilossa valvomossa ja ottaa sisääntullessa sattumanvaraisesti ihmisen seurantaan kameroilla. Zoomit kameroissa on hyviä, aku ankkaa pystyy lukemaan ”asiakkaan olan yli” lehtihyllyllä.

Pakko myöntää, että on sekin eräänlainen metsästysvietti mikä siinä tulee, kun mahdollisuus on käräyttää jopa rehellinen business-henkilö jolla olisi varaa maksaa se euro enemmän todellisista ostoksistaan.

Juu huijaan joka päivä melkein.Otan suomalaisia tomaatteja ulkolaisen hinnalla.Työttömänä sossunpummina kun olen niin täytyy olla tarkkana…=)

Harvemmin mutta kyllä tässä saa kauppiaat katsoa peiliin myös. Jos asiakkaalle annetaan tilaisuus kusettaa niin omahan on virheensä. Koittakaapa muuten Lidlissä saamaa, ei onnistu. Syy: myyjä punnitsee kassalla.

jeps jeps olenhan mie parit kerrat.. pieni”jäynä” on aina paikallaan

En ole varastanu ikinä kaupasta joskus on muutaman irtokerkki menny suuhun

Joo nuorena kollina tietty tuli harrastettua.Iän myötä jäi pois.Eihän siinä mielestäni mitään jos nälkäänsä paikkaa huijaamalla.