Keskustele tästä: Onko poliisilla tarpeeksi oikeuksia?

Pitäisikö poliisioikeuksia entisestään laajentaa?

Ota kantaa ja kerro oma mielipiteesi.

Teksti: Alibi.fi

Kommentit

Onko Alibi koskaan tehnyt haastattelua Salli ry:stä?

http://www.salli.org

Miksi maksettu lempi ajetaan maan alle, mutta tupakka ja alkoholi ei?

Hei Vantaan koululaiset ja muut nettisensuurin uhrit. Tällä Proxy-palvelimella ainakin Sidewalk Express -nettikahviloiden Fortiguard on liki voimaton:

http://www.stupidcensorship.com

Minun jumalattareni, kaunis neiti Devine on rikollinen? Not!

http://en.wikipedia.org/wiki/Lulu_Devine

Toisaalta ihan hyvä että tekopyhä USA tulee jakamaan muinaisen Rooman valtakunnan kohtalon.
Barack Obama on kai muuten hyvä presidentti, mutta hänet ehkä valittiin liian myöhään?

kaikki oikeudet pitäs antaa poliiseille, koska tuskin ne huvikseen kenenkään nurkissa pyörii. ON VARMASTI muutakin tekemistä. Ja jos ajattelee lasten hoitajana lastenkin kannalta ja tulevaisuudessa.. ihan pelottaa..

Joka kirosanojen kera puhuu ”…lakkien liioista oikeuksista” ja ”vasikoinnista” on sellainen ihminen, jonka kommenteista voi vetää johtopäätöksen, tuomittu on eikä paranemista ole tapahtunut.

Poliiseille kaikki mahdolliset valtuudet! He on kumminki tämän yhteiskunnan tuki ja turva!

on niillä riittävästi valtuuksia mutta niitä on liian vähän.

paska jatkuu vaikka ois nuilla mitkä valtuuetm aina sitä yrittäjä keksii kaiken laista

Kylla niilla on ihan tarpeeksi valtuuksia.Ja tietty saavat tehda mita vain ilmas etta tulee rangaistuksia. Yleisen on tuo puhelin ja tila kuuntelu.Ensin kuunellaan ja istten vasta haetaan lupa.Mika on hieman ihmeellista niin haetuista luvista puhelin ja tila kuunteluun myonnetaan karajaoikeudessa 99 % se yksi puuttuva prosentti johtunee kirjoitus tai nimi virheista.Itse nyt jo 20 vuoden uran tehnyt lain toisella puolen.Nyt elakkeella ja kaukana suomesta..kylla saa ihmeita tapahtua etta siella edes viitsisin tulla kaymaan.Tietty nain netin kautta naa alibin jutut pitaa lukea,mut siina kaikki.kaikkea hyvaa sinne ” yrittajille ” ja unohtakaa puhelimessa puhumiset etc…

Sä et saa elää ”sitä normaalia elämää” vaikka kuinka yrittäisit. ONko tämä hyvä tulos?

Niil on liika, ei ne jätä ”kakkoskansalaiset” rauhaan. Jos on rikosrekisteri niin, ne vahtii sun ovella, sä et saa elää ilman niitä. Ne tunkee väkisin nokkansa sun elämääs. Meinaan vaikka sun ragaistus olis jo ollu aikoja sitten.

saatana poliisit on niin vitun homoja tv poliisien vihaaja

Jos Mad Max -tulevaisuudenkuva toteutuu, niin kuinka moni sitten on viemässä minua mielisairaalaan mielipiteideni vuoksi?Googlatkaa nimeni, jos mietitte mitä tarkoitan.
Näin kerran unta, jossa minut vietiin Niuvanniemeen ja siellä vedin Jammu-setää turpaan…
Thaihierontapaikat rauhaan, kiitos!

poliisilla liikaa valtuuksia nykyään joutuvat monet syyttömät kärsimään !! eli poliisi ei saisi olla mikään yli ihminen.vaan kansan auttaja ei pelottelija !!eli valtuuksia olisi rajoitettava huomattavasti!

valtuuksia paskan verran vähemmäksi alakaaa olla jo liikaakin nuilla paskalakeilla ainakin kusen verran ku hattuun nousee heti ku saavat meriittiä vasikoiden avustuksella!

Enenmmän vaan oikeuksia. Ennen vanhaan konnatkin oli sellaisia etteivät narisseet jos patukasta saivat jonkinlainen arvostus oli puolin ja toisin, kummatkin ammattimiehiä. Nykyisin nää äitin kullat jos pikkuisen nipistää niin johan on konstu syytettynä. Ken konnuuksien tielle lähtee ei pitäs itkeä jos toisellakin puolella on kovat otteet.

Joo onhan niillä, kun saavat pöllöillä ja olla mukana huumebisneksessä ilman minkäälaista edes vastuuta.