Kommentoi: Kuka pelastaa paatuneen vangin?

Sanotaan, että paatuneen rikollisen voi pelastaa vain nainen tai uskoontulo. Onko näin? Vai löytyykö vuosia vankilassa istuneelle myös muita vaihtoehtoja? Kerro, mitä mieltä sinä olet.

Teksti: Alibi.fi

Kommentit

laskee sormia ja kynsia ja varpaita ja kaivaa korvaa ja nenaa ja joskus persetta ekohan se aika kulu rattosasti.

Tekeekö Alibi juttua siitä kun nyt on Outlaws MC saapunut Suomeen?

rakastava nainen joka ei kaivele menneitä. kokemuksella puhun, rakastuin täydestä sydämestä henkirikoksen tehneeseen mieheen. rakkaus voittaa kaiken..

Joskus joku kertoi, että se on joko usko, kuolema tai mielisairaala.

Naiset ketään pelasta, pillua jakaa aikansa jos vangilla hyvä seisokki, sitten häipyy!
Uskoontulo voi auttaa, tulee tilalle muuta ajateltavaa…

vangin pelastaa useimmiten aika. vankikin vanhenee, ja samalla into rikostentehtailuun hiipuu (useimmiten, rikostyypistä riippumatta). toinen mahdollisuus on usko. se voi pelastaa, mutta yleensä sekin astuu peliin vasta vanhemmalla iällä. Nainen tuksin pelastaa ketään. naisia tulee ja menee, ei ne minusta ketään pelasta tai mihinkään vaikuta. pienet lapset voi vaikuttaa.

Koulutus on myös yksi varteenotettava vaihtoehto .. meinaan itselläni kävi näin. Vuodet 1980-1992 .. opiskellen kunnon ammatin ja siitä vastuuta. Oikea nainen (siis, että uskaltaa avata sisimpänsä hänelle). Moni näistä ’uskovista’ jotka mökissä kirja kainalossa .. hetki ja taas takasin laitoksesa. Toivotaan että Late on okey, mut mut .. (Y)

Istutaan tuomio päivästä päivään.
Tietenkin alihankintana Suomeen ostetulta venäläispavelulta.

”Vain Jeesus. Tämä on samalla vahva todiste siitä, että kristinusko on totta.”

Aivopesun toimivuus todistaa vain sen että aivopesu toimii. On yhdentekevää onko aivopesun tulos yhteiskunnalle suotuisa vai ei.

Saunatonttu-uskontoon aivopestyn elämänmuutos ja halu keräillä pyhiä löylykauhoja ei ole todiste saunatontun olemassaolosta. Se on todiste voimakkaasta elämänmuutoksesta jonka psykoottinen episodi voi aikaansaada.

Jos psykoottinen episodi aikaansaa pahantahtoisen luonteen tasoittumisen on ihan oikein todeta että psykoosi auttoi. Ei silti ole mitään syytä väittää että psykoosin harhat ovat totta.

Päihteitä käyttävää ei pelasta mikään. Eikä hänen kanssaan samassa pöydässä istuvia jos on väkivaltainen luonne.

Paatunut on paatunut, sitä ei pelasta kukaan eikä mikään, sitähän paatunut tarkoittaa.

Miksi jonkun muun pitäisi pelastaa? Ottakoon vastuun itse itsestään.

Vain Jeesus. Tämä on samalla vahva todiste siitä, että kristinusko on totta.