KOMMENTOI: MITÄ MIELTÄ OLET POLITIIKKA-VIHASTA?

Eduskuntavaalien alla on nähty useita välikohtauksia. Kansanedustajaehdokkaita on lyöty, uhkailtu ja solvattu. Joihinkin vaalitilaisuuksiin on tarvittu useita poliisipartioita turvaamaan järjestys. Miksi näissä vaaleissa esiintyy vihaa? Ovatko poliitikot vaarassa kiertäessään kansan parissa? Mitä mieltä sinä olet? Kommentoi.

Teksti: Alibi.fi

Kommentit

Kuka muistaa somaliraiskaaja Abdigadir Husseinin? istuuko vielä Vaasan vankilassa. Alibi kertoi joskus lehdessään että Abdigadir Hussein on syyllistynyt myös pedofiliaan?

tottakai ihmiset ovat vihaisia ku kansanedustajat on tehny nii paljon paskaa mm kusetukset ja maahanmuutto..jos sama jatkuu en ihmettele yhtään jos joku edustaja ammutaan katuun.

Wielu z was pewnie nurtuje problem nadwagi. Tym ktorym powiodlo sie zrzucenie paru kg napewno zdazylo sie poznac znany efekt yoyo. Cala wasza mordega poszla na marne. Probujecie wielu diet i waga nie spada. Az w koncu wpadacie na idee, zeby wziac jakies dobre tabletki na odchudzanie. Tylko ktore kupic ? Z wielu moich doswiadczen, moge polecic wam Therma Cuts. Zuzywa tluszcz zamieniajac go w energie i zmniejsza jednoczesnie apetyt. Nie trzeba cwiczyc aby uzyskac przyzwoite efekty. Kiedy dodatkowo bedziemy cwiczyc efekty dzialania Therma Cuts zwiekszaja sie. Skladniki Thermacuts sa nieszkodliwe dla zdrowia, bo sa naturalne!

onko ihme että kansa raivoaa ku poliitikot eivät tee mitään oikein

En hyväksy, mutta ymmärrän. Puheet ja mielenosoitukset eivät auta/tehoa. Eliitin ylimielinen suhtautuminen lakiin ja kansalaisiin. He yllyttävät teoillaan kansan jopa väkivaltaisuuksiin joka ei ole hyväksyttävää vaikka tuntuu että tavallisen ihmisen demokratian rippeet ovat siinä.

Pitäisi ilota että perussuomalaiset pääsivät eduskuntaan sijalle 3. Se on todistettu että mamut (maahanmuuttajat) tekevät väkilukuun suhteutettuna 5 x enemmän rikoksia kuin suomalainen.

Viha, tai kiukku poliitikkoja kohtaan on ihan ymmärrettävää ja hyväksyttävääkin. Vihateot taas täysin tuomittavia. Väkivallan lietsojille menolippu Lähi-Itään. Siellä tuntuu olevan kysyntää moisille epatoille AINA.

Tai ehkä (kaukaisessa) tulevaisuudessa opitaan valmistamaan kokonaan keinotekoisia kehoja.

http://www.humansfuture.org/

Käsittääkseni Muutos 2011 r.p:n Kirsikka Kelloniemi haluaa bordellit laillisiksi.
Tuskin tässäkään asiassa on mahdollista miellyttää kaikkia samanaikaisesti.

Piraattipuolue taasen tuntuu vastustavan poliisivaltiota. Köyhien Asialla taasen tuntuu kantavan huolta vaalivilpistä.

En usko että sukupuoltaan voi valita sen enempää kuin ihonväriään tai uskontoaan.

”Transsukupuoliset” ovat minun mielestäni lähinnä kolmannen sukupuolen edustajia.

http://www.transtukipiste.fi/

http://www.turvallisuudenvaalikone.fi/

En ole 100% varma siitä, olivatko legendojen amatsoonit oikeasti olemassa, mutta viharikoksia on luultavasti tapahtunut jo tuhansia vuosia.

Puhun siis nyt sellaisista tapauksista, joissa mieheksi syntymistä jo itsessään pidetään rikoksena.

Minä olen mies, joka mm. kannattaa naispappeutta ja haluaisi auttaa väkivaltaisesta avioliitosta paenneita maahanmuuttajanaisia, jotka eivät ole itse saaneet valita aviopuolisoaan. Sellainen ”hirviö” meikäläinen siis on.

Kyllä alkaa ”kansan”edustajat ja politiikka jo riepoa perusteellisesti! Samat naamat istuvat vuosikymmenestä toiseen ja kusettavat kansaa kovalla palkalla! Eikö ole jo muutoksen aika! Toisaalta kansa nämä tyypit on sinne äänestänyt! E n enää äänestä,kiitos.

Median paisuttelema hysteria, jota on liioiteltu aivan liikaa.

Liioiteltua huomiota tälle asialle mediassa ja varsinkin poliitikkojen toimesta. Varmasti monia eriarvoistava politiikka ja epäoikeudenmukaisuudet, vaalirahasotkut ja torkkupeitot suututtavat. samoin se, että vaalien alla ollaan mielistelemässä ja nuoleskelemassa äänestäjia turhilla lupauksilla. Vaalien jälkeen ketään ei enää kansalaisten mielipide kiinnosta. Poliitikkojen on osattava ottaa vastaan myös kritiikkiä ja vihaisia kommentteja, jotka useimmiten ansaitsevat. Ihan osuva on mm. Mari Kiviniemen modifioitu vaalijuliste. Onnittelut tekijöille. Parempi kuin alkuperäinen. Itsepä Kiviniemi maineensa on pilannut. Turkistarhojen lahjusrahalla mielipiteetkin ovat mitä ovat.

Jyväskylässä vanha juoppo kaatui vihreiden vaalitoimiston ikkunaa vasten, joka meni rikki. Heti julistettiin perusteetta viharikokseksi”.

Kansanedustuslaitos on nykyään paremminkin kansankusetuslaitos. Poliitikot valehtelevat kansalle, vähät välittävät kansan mielipiteestä ja toimivat mielivaltaisesti. Vielä tärkeämpää heille kuin valtion tai kansan etu on useimmiten oma etu. Kaikki korruptio jää rankaisematta eivätkä poliitikot eroa kuin pakon edessä. Kyllä jos halutaan suomalaiset barrikaadeille ja nostamaan 200 valehtelijaa kaulakiikkuun, niin suunta on oikea. Sitten kun suomalainen viimein suuttuu, niin tulee tupenrapinat.

Kansa on oppinut ,että suora toiminta on ainoa keino nopeisiin muutoksiin.Päätöksenteko on kankeaa,varsinkin jos asia tuntuu vähänkään epäselvältä,jaarittelu voi kestää vuosia byrokratian rattaissa.Ja voihan olla ,että kansa on kypsä tähän rahanpalvontaan ja kustannustehokkuuteen, ja näin ollen koko kapitalistiseen yhteiskuntamalliin.

ajatelkaa arabimaita. jos ei kansaa muuten kuunnella niin pakkohan sitä on osoittaa mieltään jotenkin. me kaikki ihmeratkasut saadaan maksaa. mm. maahanmuuttajat ja niitä paapovien politiikkojen palkat. demokratiaa ei tämä maa ole nähnytkään.

Media tekee leipää, itselleen ei tälläistä myllytystä ollut kun joku kusi kahvipannuun Nummi-Pusulan vaalikopilla. Toisaalta onhan kansalla syytäkin olla agressiivinen ja se on ihan oikeutettua, harmillista vain että Suomen säädöskokoelma on kiusallisen jäykkä sakin hivutuksia kohtaa -en suosittele