Kommentoi: Mitä mieltä perhesurmista?

Miksi isä tai äiti surmaa oman lapsensa? Ikaalisissa paljastui vapun alla 29.4. kolmen ihmisen kuolemaan johtanut perhetragedia. Isä surmasi 13-vuotiaan poikansa sekä ex-puolisonsa. Ota kantaa ja kerro mielipiteesi perhesurmista.

Teksti:Mika Lahtonen

Kommentit

minusta lapset ovat ihania..ja on se elämä potkinu mut en syytä siitä ketään..vaan omaa elämää ku o ajautunu omiin sotkuihin!!!!jos täältä pitää lähteä niin se o ite eikä muut viattomat!!!

Nyt oli lehdessä että Amerikassa mustaihoinen nainen pisti lapsensa mikroon. Perhesurmat ja lapsisurmat ovat muita surmia pahempia.

järkyttävää ja sairasta suomessa on liikaa väkivaltaa matkitaan amerikan meininkiä sairaat pakko hoitoon pitäis laittaa ja pitää niin kaun kuin mahdollista vaikka koko elämä jos on tarvis

Narsismi vie kalat vedestä,tuohaa talossa ja puutarhassa!!Ja vie kaikki muut perheen jäsenet mennessään jos päättää omat päivänsä.Sitä elämää ei tajua ennen kuin joutuu kokemaan tai seuraa tarpeeksi läheltä.

suomessa voidaan perheissä huonosti ja yhteiskunnan tukipalvelut ei toimi kuin syyllistävästi ei auttavasti ja tukevasti!!!!

Tuleeko edes päästä helpolla, jos rakastuu murhaajaan juuri siksi että hän on tappaja?
Todella ikäväksi asia menee sitten, kun kahdesta tulee kolme. Ei lapsi voi perhettään valita.

Uskoakseni kyseessä oli potenssiongelma, sekä pakeneva hiusraja. Kyllä siinä elämä on ohi siinä vaiheessa ku muna ei seiso ja hiusraja on takaraivon puolella

Ihan jees, olisihan asian voinut hieman brutaalimmin hoitaa, mutta kaipa tämä näinkin käy.
Oli todella vaikeaa löyttää tapaa runkata tälle, mutta löytyihän se vihdoinkin 🙂

murhaaja kyöräsi jo alakoulussa kaverinsa kanssa välitunnilla kepit käsissä tyttöä, joka kannatti ilvestä eikä tapparaa kuten muu koulu!

säälittävää toimintaa viedä lapseltakin henki kun se ei ole tehnyt mitään.. viaton se oli jos vanhemmilla keskenään erimielisyyksiä.tästäkin näkee kun ihminen ei hae apua tai se että sitä ei anneta kun ihminen sitä todella tarvitsee!

järjetöntä ja sairasta touhua ei viattomia pidä tappaa jokaisella kuuluu olla elämä koska kaikki kuolee kuitenkin pois tästä maallisesta elämästä mitä järkeä on riistää toisen henkeä .

Ihanko totta olet sitä mieltä, ettei tästä saisi mielipidettään lausua? Painu ..

Onpa typerä ”kalluppi”. Mitähän mieltä tuosta pitäisi olla? Oma isäni tuli ammutuksi aikoinaan velipojan toimesta ja siitä on syntynyt jo ihan tarpeeksi ”mielipiteitä”.

sain sen käsityksen, että jonkun mielestä tuo oli ok.siis väkiva´lta. en voi ymmärtää.jokaisella pitäs olla elämisen oikeus. tuon ikaalis miehen pää ei käyny kaikilla pytyillä, hänen ois ahistus pitäny käydä hoidattamassa lääkärillä.ei missään tapauksessa olis saanu kiusata lasta eikä vaimoa. en tosiaankaan voi ymmärtää asiaa.

Ja ”järkevä” vastaus. Eiköhän kysymykseen ole tarkoitus vastata hieman syvällisemmin. Kysymyksellä varmasti halutaan, että otetaan kantaa perhesurmien syihin jne. Hei haloo! voisi hiukan ajatella.

Kommentoi mitä mieltä perhesurmista? No mitä mieltä noista nyt vois olla? Järkeviä kysymyksiä…

Täysin samaa mieltä vierailijan Häpeällistä narsismia 29.4.2011 kanssa.Tosi järkyttävää
jolle ei sanoja löydy.Naiset,yksikin vakivaltainen teko mieheltä-HERÄTKÄÄ! Se ei
lopu vaan PAHENEE.Jos ette ajattele itseänne niin ajatelkaa edes lapsianne.LÄHTEKÄÄ!

epätoivoinen ihminen ajattelee että se on ainoa vaihtoehto, ei halua että kukaan jää velkavankeuteen elämään oman töppäilynsä takia…
tai niin kuvittelen…

jos on sairaalloisen mustasukkainen,ni aattelee jos en minä niin ei kukaan muukaan!Epätoivoisen hätähuuto liian myöhään.

Väkivaltaa on opetettu liian kanssa. Ihmisille on muodostunut väärä kuva kuolemasta, sillä seuraavassa ohjelmassa kuollut elää taas. Ei tajuta kuoleman lopullisuutta.

Tuollainen on surmaajalta narsistista itsekkyyttä. Kuvitellaan kai, että omistetaan toisten elämä, vaimon, ex-vaimon ja lastenkin, ja sen saa siten myös ottaa pois jos sattuu huvittamaan, ja olemaan kostotuulella. Aseissa luvallisuus on yhdentekevää, koskapa aselupia on hulluillakin, ja se hulluus voi tulla esille kun luvat on saatu jo aikoja sitten. Jotakin pitäisi tehdä ihmisten suojelemiseksi. Ehkä kenenkään ei kannata mennä naimisiin tyypin kanssa, jolla on aseita kotona? Jääköön aseenkantajat ikuisiksi poikamiehiksi. Moni henki säästyisi.

Pahaksi menee.Lapsuudesta kaikki lähtee.Minunkin naapurini puhuu 3vuotiaalle lapselleen jatkuvasti homovastaisia juttuja.Ja eilen sanoi lapselleen että juu,mene potkimaan tota jukkaa,mieluiten päähän.Laita aurinkolasit silmille ettei häikäse.
Näin lapsia kasvatetaan nykyään,ja se kantaa sitten hedelmää aikanaan katutappeluina sun muina tekoina

Osoittaa, että mies on nyky-yhteiskunnassa sangen nurkkaan ajettu. Kun tuntuu, että keinot eivät riitä… Mitä tulee aseisiin, niin kyllä hengen saa riistettyä niin monella eritavalla ilman aseitakin, että tuskin aseiden kieltämisellä olisi suurtakaan merkitystä näihin tapahtumiin. Osanottoni kaikille surunmurtamille..

todella surullista. lapsen isovanhemmat jäävät kaipaamaan lastenlastaan, lastaan, myös suuri suru tappajan vanhemmille ja perheelle.

Raskaat käsiaseet (.22 ja isommat) ja muut räiskintään soveltuvat pistoolit ja haulikot pitää kieltää.

on akka hiljaa mutta entä se viaton lapsi joka ei saanut elää elämäänsä? Aivan sairasta, tappakoot ittensä mut lasten pitää antaa olla eikä heiltä molempia vanhempia ole mitään järkee riistää!!

Joo ja myös aseettomilta pois. Ja kaikilta. Ei voi tarvita mihinkään.

Ai niin unohdin, aseet pois myös kiinalaisilta. Kaikilta vaan pois.

aseet pois myös poliisilta! ei voi olla näin, pois vaan. Ja kaikilta myös.

ei hyvältä näytä Suomen tulevaisuus, kun ei parempaa ratkaisua elämän kriiseihiin keksitä.. ja aina saa jälleen muut vähänkin samassa tilanteessa olevat lisää huonoa esimerkkiä miten toimia.

Missäköhän kohtaa meidän kulttuurissa ja kasvatuksessa näin pahasti tökkii??

Silkkaa julmuutta. Kertoo kuinka pahaksi ihminen voi mennä!!!

Järkyttävää. Todella järkyttävää. Ei voi muuta sanoa.