Kommentoi Sellon ampumavälikohtausta

Mitä ajattelet kauppakeskus Sellossa tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta? Pitäisikö kauppakeskusten turvajärjestelyjä tiukentaa? Mitä mieltä olet aseista? Mitä ajatuksia tragedia sinussa herättää? Kerro mielipiteesi.

Teksti:Mika Lahtonen

Kommentit

Vitun idiootit ulkomaalaiset on iha kunnon sakkia ainakin suurinosa

Joo mielestäni nää SUOMALAISET kouluammuskeliat katto ULKOMAILTA mallin? Eikö se näin ollut..

Yks pvä tikkurila mäkkkärillä upo uudella bemarilla pyyhälti pihaan sankka joukko mustaliaisia.. Vähänkö pisti vitutttamaan että montakohan euroa he ite niistä on maksanu.. Jollakin sossun lapulla ne hampparitki sieltä vittu haki..

vittu ootte kyl lapsellisia paskoja ette edes tunne koko ihmistä pahemman paskan teki se koulun ampuja nii siit ei puhutakkaa ku et oli poika masentunu voiha vittu 😀 olen nainen ja vitun oikein teki shkupolli ku tappo lehmän ite lehmä yritti pelata miestä 😀

Suomessa jokainen saa vapaasti valita elämänkumppaninsa(vaikkei Lovegety olekaan myynnissä maassamme). Myös rakkauskirjeitä rikollisille vankilaan lähettävät ja somalimiesten kainalossa Helsingin asemalla olevat suomalaiset naiset. Ja sitävastoin vain harvoin suomalainen mies somalinaisen kanssa, vaikka tässä muuta väitetäänkin:

http://www.afroromance.com/black-women-white-men-1.htm

Kun jostain löytyisi se vuoden 1993 Lollo-lehti jossa on kaunis ghanalainen(?) keskiaukeamatyttö Nancy…

Alibin sivuillakin taitaa olla 1% luokkaa jutut ulkomaalaisten rikoksia, lopettakaa propaganda

Joku nyt väittää että suomalaiset ei tee mustasukkaisuusrikoksia? Sehän on just yleistä että ämmältä henki pois mustasukkaisuuksissan turpeassa humalassa, reilua?

Niin, voisiko Alibi testata tuon edellämainitsemani koulun?

Valjakkala tappoi 3 ruotsissa ja sitä vihataan yhtä paljon kuin meitä muita suomalaisia ruotsissa. Ne puhuu että tossa noita tappajia taas on. Jos tähän mennään ni tästä lähin ku joku ulkomaalane tekee jotai ni koko rodulta hampaat kurkkuun ja henki pois! Piretähän toisitamme huolta!

Mulle rupeaa riittämään nämä helvetin ulkomaalaiset! Kuinka monessa lööpissä on lukenut että joukko suomalaisia raiskasi naisen ulkomaila, joukko suomalaisia ryöstelee ihmisiä ulkomailla tai että suomalainen massamurhasi ulkomailla!? Mutta EI kunnei mene perkele perille!!! otetaan nyt ihmeessä lisää niitä tappajia ja raiskaajia tänne suomeen ja annetaan niiden mennä ja olla vapaasti! Suosi suomalaista, potki pakolaista.

Alibi sanoi varsin osuvasti eräässä 1990-luvun alun numerossaan Suomea ihmemaaksi, jossa kyllä aina huomioidaan pakolaisten tarpeet vaan ei oman kansan hätää.

Sijoittuukohan tämä Ossi Somman veistos ”Työvoimatoimisto” Maapallolle vai onko se tulevaisuuden dystopia?:

http://www.sculptors.fi/kuvanveistajat/somma/img/1.jpg

Jonkun juorun mukaan se albaani ja tää entine naine olis tapaillu jus enne noita yappoja. Mitä mä noita narttuja yunnen niin oisko se vähän härnänny sitä albaani. ton kanssa panin ja totakin pimputin ku oli niitä pikkujoulukuviakin näytillä. Että siinä on sulle tuhkamuna. Kuulu olleen mustasukkasta sorttia jätkä, Akka vaan väänsi veistä haavassa ja sitten sai veitsestä haavoja useampiakin. Siinä meni sitte ne rehvastellut tai oikeat panotkin sanalla hautaan ku se kuumakalle. jotkut nartut nääs vääntää melko kovaa jos kaveri käy mustankipeenä. On niistä kuulemma ennenkin henki lähteny vastaavasta syystä.

vittu noi lait kovemmaks ensinäki, elinkautinen totiseksi elinkautiseksi, eli elämän loppuun asti, pahemille kuolemantuomio, samat lait ku jenkeissä, ja aselaki sellaiseksi että aseen saa itsepuolstus käyttöön ku noi vitun kytätkään ei mitään saa aikaiseksi

iha vitu sama kuka tahansa noi ois voinu tehdä, vittu aina syyttämässä jotain , ulkomaalaiset tai jotain vastaavaa, vittu syyttäkkää itteenne ku käyttäydytte ku idiiotit , ettekkä puutu ihmisten ongelmiin ajoissa, mietitte vaan omaa persettä vittu kaikki,! rikolliset ylös paska kansa alas!

Kaikki sinne mistä on tullutkin, suomessa jo omasta takaan hörhöjä niin sitten on viel nämä sekopäiset maahanmuuttajat. Kaikki takaisin vaan muuten ollaan kohta pulassa niiden kanssa!!!

7.1.2010 klo 10.42, Sotarikostausta (vierailija) nedia jauhaa paskaa

Se on kaiken huippu kun suomalainen sanoo vihaisen mielipiteensä maahanmuuttajista suoraan ja kertoo asiansa rehellisesti se tulkitaan julkisen sanan taholta ”ilmauksesksi pahasta olosta”, joka johtuu suomalaisesta kulttuurista, luonteenlaadusta tai ihan jostain muusta kuin siitä mitä suomalainen on juuri sanonut. Tätä ”luonteenlaatua” maahanmuuttajat saavat vapaasti kritisoida julkisesti ilman, että suomalainen saa sanoa asiaan mitään (mm. eräs iltapivälehti Sellon tapauksesta kirjoittaessaan sitterasi maahanmuuttajien kommentteja siitä, että Suomi on kova maa eivätkä suomalaiset osaa käsitellä tunteitaan.. mitähän sekin liittyi Sellon tapaukseen?)Olisi jo aika kuunnella mitä mieltä kansa oikeasti on maahanmuuttoasioista ja ottaa siitä onkeensa. Jos jokainen ruohojuuritason mielenilmaus tulkitaan joksikin muuksi kuin mitä sen selkeästi sanotaan olevan, kylvetään väkivaltaisuuksille muhevaa peltoa. Jos halutaan ehkäistä tällaisten tapausten aiheuttamaa väkivallan aaltoa ei todellakaan ole viisasta politiikkaa vaientaa kansan puheita diagnosoimalla ne ”oireiluksi”, vaikka kansan mielipide ei olisikaan kaikenmaailman hyysääjien mieleen. Suomalaisuuteen ei kuulu kunnialla tai muulla oikeutettu kosto, mutta kyllä suomalainenkin lähtee liikkeelle kun tarpeeksi ärsytetään ja patoutunut viha kasvaa.

Kainuunsanomat web-sivulla kerrotaan: Sellon surmaaja Ibrahim Shkupolli asui perheineen, vaimonsa ja kahden pienen lapsensa, kanssa Kajaanissa1990-luvun alkupuolella. Mies jätti Kajaanissa suomen kielen kurssin kesken ja ilmoitti lähtevänsä Kosovon vapautusarmeijaan.

http://americanpowerblog.blogspot.com/2009/12/finland-new-years-eve-massacre-muslim.html

Ibrahim Shkupolli is a UCK/KLA (Kosovo Liberation Army – i.e. muslim terrorists) veteran. He killed 32 Serb civilians in the Qela village in 1997. Also fought against Serb police. He is wanted in Serbia already since 1995

Martti Ahtisaari, miksi rauhanneuvottelusi eivät ole tuottaneet toivottua tulosta, sillä edelleen yli 5000 Kosovon-Albaania on Suomessa pakolaisen. Pakolaisuuden päätarkoitushan on antaa väliaikainen turva, ja nyt kun lähtöpaikassa on tilanne vakiintunut niin silloin olisi palautuksen aika sinne lähtömaahan. Miksi Ahtisaari et hoida asiaa loppuun asti ja ole taholtasi rohkaisemassa ja vaaatimassa, että entisen Jugoslavian alueen henkilöt palaavat takaisin rakentamaan siellä parempaa tulevaisuuttaan, sehän on heillekin paras ja onnellisin vaihtoehto, kuin pitää täällä sossun ja kelan rahoja pumppaamassa, joka on toisaalta rahaa vastaanottavalle helppo ja hauska tapa elää, mutta tuhoisa Suomen kansantaloudelle ja tulevaisuudelle (jaa mille tulevaisuudelle ?).

”Uskontoa tässä on turha nostaa esiin. jokainen muslimiuskontoon oikeasti tutustunut tietää, ettei lupaa surmata ole kuin uskonnon loukkaamisesta…”

No siinähän sitä on syytä kerrakseen! Kiva, että joku kulttuuuri näinkin mukavasti määrittelee sen, milloin on lupa surmata!

Toki on ymmärrettävää, että viha kohdistetaan maahanmuuttajaan/pakolaiseen ja siten kaikkiin vierasta perää oleviin suomen kansalaisiin tai kansalaisuutta odottaviin.
Mutta tässä unohdetaan se seikka, että kaksi edellistä suurta massa-ampumista olivat suomalaisten tekemiä.

Ja voin sanoa, että olen näin suomalaisena ikuisesti kiitollinen, että eräs pakolaisena tullut, nykyään jo kauan suomen kansalaisena ollut, pizzerian omistaja otti minut töihin, kun en muualta töitä saanut. Hän oli mukava työnantaja, joka ymmärsi työntekijöitään ja korosti sitä, että työpaikalla ollaan kuin yhtä perhettä. Nykyään olen muualla, mutta soittelen tämän entisen pomon kanssa edelleen ja hän muisti laittaa jopa hyvän uuden vuoden toivotukset tekstiviestillä.

Ne jotka tykkää elättää maahan muuttajia,hehän vois ottaa niitä itse omilla tuloillaan elätettäväks.En minä ainakaan halua hakata verorahojani moisiin vetelehtijöihin.Kaikkia eivoi samaistaa, mutta totuus on että paremmin saavat sossusta ku oman maan pienituloset työssä käyvät perheet.Ne joilla on todellinen hätä,niin heillä ei ole edes varaa matkustaa tänne,useimmiten ovat terveitä nuoria miehiä jotka ovat tehneet pahojaan ja ovat sen takia vainottuja. Eikö sukupollin luonteen laatu selvinnyt jo alkuvaiheessa,jos niin,eikö olis kannattanut ottaa jalat alle välittömästi kun kysymyksessä ei ollut edes mikään nuori tyttönen.Luulis että olis jo elämän kokemusta.Eipä näistä psykopaateistaka aina tiedä millai ne saa uhrinsa lankaan.Kyllä omassa maassammekin on paljon huonoo väkee, rahanpesijöitä ym. jotka pitäs saada kuriin,ne vaan on syntynyt tänne.Lisää ei tarvita.Miks pitää hyysätä niin helvetisti?Joku rikastuu hyysäämisen varjolla, siinä se asian ydin.Kannattas ottaa mallia näistä maista jotka on jo kusessa maahanmuuttajiensa kanssa,vaikka Ranskassakin ne on sentään joutuneet tekeen töitä toisin ku täällä lintukodossa.

^ ekana suomalaiset ulkomailta widduun. vertaa suomalaisten pedofilian ulkomaanmatkat..satoja..

eiköhän aseet vähenisi huomattavasti kun otettaisiin sellainen laki käyttöön että jos kantaisi asetta mukana saisi 12 vuoden vankila tuomion minkä joutuisi istumaan päivästä päivään

välittömästi pois maasta jos tekee yhdenkin rikoksen ja raiskaajien ja naisten hakkaajien naamat lehtiin ja uutisiin.

Tällä hetkellä Skupollista ei pidetä lainkaan normaalien Suomen Albaanien keskuudessa. Yhtään hyvää sanaa ei kuulu, todella päinvastaista. hän on tahrinut kaikkien kunnollistenkin maineen ja samoin Albaanit ovat sitä mieltä, että väkivalta ja aserikoksista tuomitut , samoinkuin varkaat ja toisia maahan tuovat ja sillä rahastavat kaikki pois karkoituksella. Myös Albaanit haluavat tänne vain niitä oikeita tavallisia ihmisiä, jotka elävät työlle ja perheelle, eivätkä muulle. Pois kaikki rikolliset, jotta kunnon ihmisillä olisi mahdollisuus elää ja rekentaa elämäänsä täällä. Enemmän kielikursseja työtä, mitä vain. Sillä estetään syrjäytyminen. Opiskelumahdollisuudet myös englanniksi.
Tästä vaikka pakollinen prosessi tuli maahan syystä tai toisesta. Tämä viesti työvoima ja maahanmuuttajaviranomaisille. Täällä jätetään heitteille samoin suomalaiset kuin albaanitkin. Ihan muualta tulevat ovat niitä sossuluukulta kaiken saavia, tiedoksi vain ihan kaikille

Tuija Brax ei lupaa lakiin liitettävää, uutta asetusta vainoamisesta rahan puutteen takia? No jos nyt lähdettäisiin vainoamaan Tuijaa tai muita eduskunnan ihmisiä, niin löytyisikö sitä rahaa sitten? Naurettavaa tälläinen politiikka, rahaa laitetaan sikaloiden imagon paratamiseen 250000, edustuskuluihin(kampaamo, vaatteet, taksilla matkustaminen, puhelin laskut, netti, lehdet, hierojalle, virka-asunnon vuokrat, lentomatkat, ”opiskelumatkat”ym.) maksetaan veronmaksajien pussista ja sitten sanotaan, ettei rahaa riitä ihmisen turvallisuuteen, voihan v,ttu. Kaikissa TÄRKEISSÄ asioissa vähennetään, lasten ja nuorten(päiväkoti ja koulu), vanhukset, sairaanhoito, mielenterveys, missä vielä keksivätkään? Edustajat ottavat rahojaan mitä ihmeellisimmistä seuroista+ yhdistysistä ja hymyilevät sitä iki ihanaa v,mäistä hymyään, kun pitäisi saada rahaa johonkin TODELLA tärkeään asiaan, niin ei ole ja jatketaan hymyä.

En hyväksy tapahtumaa ollenkaan, kaikki nämä viisi uhria olivat läheisiä työtovereitani. Mikään tai kukaan ei tuo heitä takaisin, heidän muistoaan lämmöllä kunnioittaen.

EI ulkomaalaisia suomeen. JA etenkin jos on ollut rikollistaustaa niin karkoitus. Siinä säästettäisiin jo iso raha kun evättäisiin kaikki hakemukset. Pakolainen joka joutuu lähtemään takaisin niin yksi lento maksaa n. 50.000 euroa.

Pieninpäänkään rikokseen syyllistynyttä ulkomaalaista EI oteta Suomeen. Niistä ei ole täällä mitään hyötyä, vain harmia!!

Niin, ja sitten vielä kasvojen peittely käräjillä kielletyksi!!!

kuolemantuomio käyttöön suomessa niin alkaa syntyä järjestystä ja kastraatio raiskareille ja kuva lehteen niin loppuu tapot ja raiskaukset

Minä olen sitä mieltä, että rikostaustaiset ulkomaalaiset heti välittömästi pois Suomesta!! Muistan, kun jouluaatonaattona 2008 jotkut mustalaiset olivat tehneet jonkun rikoksen, jota heidän maassaan ei rikoksena pidetä, niin mtv3:n kymmenen uutisissa sanottiin, että suomalaisten pitäisi tutustua näiden kulttuuriin !! Pisteli niiiiin vihaksi!!! Niiden typerien mustalaisten pitäisi tutustua Suomen lakiin, eikä suomalaisten niiden kulttuuriin!!! KAIKKI pienimmänkin rikostaustan omaavat ulkomaalaiset VÄLITTÖMÄSTI pois Suomesta!!!!!!

asialla kuin asialla on monta puolta
Uskontoa tässä on turha nostaa esiin. jokainen muslimiuskontoon oikeasti tutustunut tietää, ettei lupaa surmata ole kuin uskonnon loukkaamisesta ja että itsemurha kotona ei kuulu taivaspaikkaan lainkaan. Kosto taas ilmoitetaan etukäteen, eikä sitä tehdä paikassa, jossa on muita läsnä, ei ei selitä sellon uhrien kuolemaa. armeijatausta? Tuskin. Skupolli on ollut Suomessa liian kauan ollakseen ollut armeijassa. Tuohon aikaan jo armeijasta kotiutui albaanit yleensä kuolleina, joten armeijaa koitettiin välttää kaikin tavoin. Aseita kannetaan kosovossa, mutta ei täällä tavalliset perheenisät aseita tarvitse, eivätkä omaa rikollista taustaa. Tavalliset perheenisät toivottavasti eivät myöskään kulje kaikkialla naisystävänsä kanssa ja toivottavasti myös suomalaiset naiset oppisivat joskus olemaan ”sekaantumatta” varattuihin miehiin. Monelta surulta ja harmilta vältyttäisiin sitenkin. Miltähän vaimosta ja lapsista tuntuu? Miltä niistä oikeasti ihan kunnollisista Kosovon Albaaneista jotka taistelevat täällä yhtälailla leivästään kuin Suomalaisetkin. vai että sosiaalitoimisto auttaa. Ei ainakaan niitä, jotka ovat tulleet tänne töihin, asettuneet asumaan tönne, perustaneet perheet. samalla työttömyysluukulla asioivat ja sielläkin jonon hännillä Suomalaisiin nähden. Miltä heistä mahtaa tuntua? Mitenkäs sitten Suomalais-Kosovalaiset parit. Heitähän on täällä jopa ihan naimisissa olevia. Niitä tavallisia perheitä, kuten muutkin? Heillä varmaan onkin todella mukavaa? Onko tullut mieleenkään, että hyvin suuri osa Kosovalaisista todella arvostaa Suomen panosta Kosovassa? Tällä hetkellä Skupollin suku ei ole suuressa huudossa edes Kosovassa.Motiivia miettiessä tässä on kyseessä sama kuin tekijä olisi Suomalainen (näitäkin tapauksia tunnetaan useita yksittäisiä ) Sairaalloinen mustasukkaisuus yhdistettynä mielen järkkymiseen. Kauanko tuota vastausta pitää ihmisten odotella? On enemmän surullista, että tällaista ei ole voitu estää lähestymiskiellosta huolimatta. Sinne suuntaisin tulevaisuudessa katseet oli kyseessä suomalainen tai ei. Koskemattomuuden turvaamiseen samoin kuin kauppakeskusten ja muiden suurien tilojen turvallisuuteen. Kuten tiedämme on mahdollista parantaa näitä molempia. Kyse on siitä onko haluja tehdä jotain. osanottoni kaikille osapuolille, paitsi itse Skupolille

Miten asia vaikuttaa että onko suomalainen,somali jne..ei ole mtn väliä minkä maalainen on kaikki ne tekee ihan suomalaiset itsekin…onko se sitten jotenki hyväksyttävää kun suomalainen tekee jtn? esim nämä kouluammuskelut? suomalaiset on itse kaikista pahimpia usein lehestä lukee että suomalaiset on raiskannu joitakin pikku tyttöjä kuin jotkut maahanmuuttajat!!! ihan samanlai ne ulkomaalaiset saa sossusta rahaa niinkuin itse suomalaisetkin..ja joku täällä kirjotti että pois kaikki maahanmuuttajat joilla on rikostausta?? entäs sitte suomalaiset joilla on rikostaustaa?? sitten tuolla oli että TAAS maahanmuuttaja,tulee mieleen kysymys että millon viimeeks ollut joku maahanmuuttaja ammuskelemassa?? viimeset noin kolme vuotta ollut ihan itse suomalaiset..Lopettakaa toi helvetin yleistäminen!!! JOO KYLLÄ OLEN SUOMALAINEN!!!

suomesta pois vaan kaikki ulkomaalaiset joilla rikostaustaa!!!!

Itse tunnen useita kosovon albaani miehiä ja erittäin mukavia ovat!!!!

Arvoisa Ulkomaalaisvirasto/Maahanmuuttovirasto,
Surkeaa työtä teette…

http://www.migri.fi/

…siis säkitettyjä synnytyskoneita työntämässä lastenvaunuja Myyrmanni, Itäkeskus, Kamppi ja Iso Omena täynnä.
Niin kammottavia asioita noissa ostoskeskuksissa tapahtuu, että tulee ihan mieleen Dawn of the Dead zombie-leffat.

Thaihierontapaikkojen thainaiset sentään ansaitsevat työllä elantonsa ja heidän pukeutumisensa ei ole työltä suojaava.

Samaa mieltä, sais painuu kaikki sinne mist on tullukki!!!! mitä hyötyy täällä niistä on, elävät ilmaseks sossun rahoilla ja tekevät rikoksia harvasen päivä

menkää kosovon allbaanit jo kotiin täältä suomesta, teitä on autettu ja hyysätty jo aivan tarpeeksi, palkaksi teiltä tuli viisi
tapettua suomalaista. kosovossa saatte tappaa
toisianne niin paljon kun haluatte, sehän on nyt itsenäinen maa.

vittu että mä vihaan noita vitun kosovan albaaneja vittu kaikki on pakolaisii menkää sinne omaan maahanne vittuilee niin kuolette heti, kyllä tänne suomeen osataan tulla näyttää että osataan riehua,yms… ja sitten kummiskin suomen sossu maksaa teille kaikki:o saatanan pässit jos nään jonkun kosovolaisen niin saa kuulla kunniansa saatanana saasnmnda,snf,anflsdfjgkldjg

enkä ota edes osaa.

1.1.2010 klo 17.01, . (vierailija)

No sepä kiva. Sitä tässä kyllä kukaan varmasti sulta ei kaipaakaan, dorka.

Harmillista että näin järkyttävä tapahtuma pääsee jälleen tapahtumaan täällä meidän ihanassa lintukodissamme kun Suomi on.Turvajärjestelyjä pitää ehdottomasti parantaa,että ei pääsi tällaista veritekoa tapahtumaan!Suomen pitäisi olla tarkempi pakolaisten taustoista, joista osa voi olla kunnollisia ja toinen osa voi olla kylmäverisiä tappaija!

Ampujalla näytti olevan se asenne että häntä ei kukaan määräile. Murhat tapahtui siellä mihin hänellä oli lähestymiskielto, entisen naisystävän kotona ja hänen työpaikallaan. Onko Mikkelin kesämökki tarkistettu, hänellähän oli kielto myös sinne?

Enemmän suretta perheiden sisäinen väkivalta joka on jatkuvaa.

mitä ajatuksia herättää? wettu ei yhtään mitään. pska tsägä käynyt vaan. ei voi midään.

”Kysymyksessä oli taas maahanmuuttaja.”

Joulun aikana uutisoitiin useammasta perheenjäseniin kohdistuneista väkivallanteoista ja perhesurmasta (vai pitäisikö sanoa ”kunniamurhasta”) ja ne kaikki olivat niin sanottujen kantasuomelaisten tekemiä. Oikeastaan voisi sanoa, että kyseisen heebon kotiuttaminen onnistunut liiankin hyvin kun on oppinut maan huonoillekin tavoille.

raketit ollaa kieltämässä, mut ei tykkei. heh. samalla laittomatki aseet wähentyisi. tosin tämä ei käy Patrialle.

Kysymyksessä oli taas maahanmuuttaja. Mutta heitähän ei saa moittia. Olemme jälleen ”suomettuneita” tässä suhteessa.

Paatero puhuu mielenterveysongelmista ja jotkut syrjäytymisestä. Ei kumpikaan vain kyseessä on kunnian puolustus. Muutamista maista ja maanosista tulevilla kavereilla on hyvinkin tärkeää kunnia. Eivät kestä sitä, että nainen jättää. Kunnian takia menetti henkensä myös viattomat työntekijät. Oli annettu lähestymiskielto liikkeeseen. Suvun maine on nyt pelastettu. Siinä teille motiivia.

Ajatukset ovat niin sekaisin. Järkyttävää, pöyristyttävää. Olin paikalla.