Kuhmon murhenäytelmä: Henkirikos ja itsemurha

Poliisi on jatkanut kuhmolaisella kesämökillä tapahtuneen henkirikoksen selvittelyä. Taustalta on paljastumassa keski-ikäisen kajaanilaisperheen murhenäytelmä.

Viranomaisten antamien tietojen mukaan kuhmolaisella kesämökillä on tapahtunut henkirikos, jonka uhri on 58-vuotias nainen. Teosta epäillään naisen 60-vuotiasta puolisoa.

Ajoi päin rekkaa

Vaimonsa surmasta epäilty kajaanilainen johtaja menehtyi perjantaina auto-onnettomuudessa. 60-vuotiaan miehen ohjaama auto törmäsi perjantaina noin kello 11.30 päin hiekkalastissa ollutta täysperävaunullista kuorma-autoa. Onnettomuus sattui suoralla tiellä hyvissä olosuhteissa Paltamon Vartiustiellä.

Tutkinta jatkuu

Poliisi on ilmoittanut, että henkirikoksella ja auto-onnettomuudella on syy-yhteys. Johtajan epäillään ensin surmanneen vaimonsa ja sen jälkeen ajaneen tahallaan päin hiekkarekkaa. Tällä hetkellä selvitetään muun muassa vaimon tarkkaa kuolinaikaa ja puolison liikkeitä ennen hiekkarekkaan törmäämistä. Poliisin ilmoituksen mukaan mökillä ei ole ollut ulkopuolisia henkilöitä. 

Teksti: Alibi.fi