Marissa Mowry synnytti uhrilleen lapsen.

Lapsenvahti käytti 11-vuotiasta poikaa hyväkseen ja synnytti tälle lopulta lapsen

Yhdysvaltain Brandonissa on annettu tuomio vuosikausia jatkuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jonka uhri on pystynyt käsittelemään asiaa uskomattomalla tavalla. 17-vuotias teinipoika kasvattaa nyt yksinhuoltajana viisivuotiasta poikaansa, joka syntyi hyväksikäytön seurauksena.

Uhrin perhe palkkasi kahdeksan vuotta sitten lapsenvahdiksi perheen äidin siskon suosittelemana 20-vuotiaan Marissa Mowryn. Nuori nainen asui perheen luona ja yöpyi samassa huoneessa hoidettavan pojan kanssa. Kun lapsi oli 11-vuotias, Mowry aloitti tämän systemaattisen hyväksikäytön. Perheen äiti on sittemmin kertonut, ettei hän huomannut mitään. Hän piti lapsenvahtia kuin omana tyttärenään.

Tammikuussa vuonna 2014 Mowry tuli raskaaksi ja synnytti lokakuussa pojan. Perheen äiti luuli, että isä on lapsenvahdin poikaystävä. Mowry puolestaan jatkoi hyväksikäyttöä kunnes perheen poika oli 14-vuotias.

Totuus paljastui viimein vuonna 2017, kun teinipoika kertoi asiasta äidilleen. Mowry oli tuolloin jo töissä toisaalla. Hän yritti väittää pojan raiskanneen hänet. Teinipoika oli kuitenkin salaa nauhoittanut ainakin yhden hyväksikäyttötapauksistaan ja pystyi näin todistamaan olevansa uhri. Lapsenvahdin pojalle tehtiin dna-testi, joka osoitti teinipojan olevan tämän isä.

Mowry pidätettiin kesäkuussa vuonna 2017. Tuomion hän sai viimein tämän viikon torstaina. Hänet tuomittiin 20 vuoden vankeusrangaistukseen, jota seuraa vielä kymmenen vuoden seksuaalirikollisille määrättävä koeaika. Tuomittu on tällä hetkellä 28-vuotias.

Uhri puolestaan huolehtii viisivuotiaasta pojastaan ja kuskaa tätä kouluun ennen omien opintojensa alkua.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Seksuaalinen hyväksikäyttö