Lentoemäntä ryhtyi suhteeseen kodittoman miehen kanssa – elämästä tuli yhtä helvettiä!

Brittiläinen 48-vuotias lentoemäntä tutustui kolmisen vuotta sitten kodittomaan mieheen, joka asui teltassa. Naisen kävi vuotta nuorempaa miestä sääliksi ja hän majoitti tämän Suur-Manchesterin alueella sijaitsevaan kotiinsa. Pian lentoemäntä rakastui suojattiinsa. Kaksikko ehti olla parisuhteessa kahden vuoden ajan.

Mies ei kuitenkaan osoittanut minkäänlaista kiitollisuutta saamastaan uudesta mahdollisuudesta. Hän hakkasi naista ja kaatoi muun muassa maalia, punaviiniä ja ruokaa tämän päähän. Mies varasti uhriltaan myös tabletin, älypuhelimen, kameran ja passin. Myymisestä saadut rahat hän käytti alkoholiin, huumeisiin ja uhkapelaamiseen.

Nainen oli liian peloissaan soittaakseen poliisille. Lopulta hän otti virkavaltaan yhteyttä viime marraskuussa ja mies pidätettiin. Tuskalliset suhteen seuraukset eivät kuitenkaan päättyneet siihen. Nainen oli joutunut olemaan paljon pois töistä muun muassa pieksemisestä johtuneiden vammojen vuoksi. Kun koronakeväänä ryhdyttiin irtisanomaan henkilökuntaa, lentoyhtiö suositteli naiselle, että tämä irtisanoutuisi itse. Nyt naisella ei ole työpaikkaa, eikä rahaa ostaa varastettujen tavaroiden tilalle uusia.

John Jackson tuomittiin tällä viikolla kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen lukuisista pahoinpitelyistä ja varkaudesta. Uhrille myös selvisi, miksi mies aikoinaan asui teltassa. Hänellä on rikosrekisterissään 65 aiempaa tuomiota väkivaltarikoksista. Viimeisin on vuodelta 2017, jolloin hän oli piessyt edellisen naisystävänsä.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: törkeä pahoinpitely, varkaus