Mies ampui vaimonsa ja itsensä

Helsingin eilisen perhetragedian tutkinnassa on selvinnyt, että 48-vuotias perheenisä ampui ensin 41-vuotiaan vaimonsa ja sitten itsensä.

13-vuotias poika löysi vainajat

Surmateot ovat tapahtuneet perheen kotona Laivalahdenkaari 30:ssä eilen aamupäivällä.. Iltapäivällä neljän maissa tuli koulusta kotiin surmatun naisen 13-vuotias poika, joka löysi äitinsä ja isäpuolensa kuolleina. Orvoksi jäi myös poikaa muutaman vuoden nuorenpi tyttö.

Kolmas perhesurma lyhyen ajan sisällä

Helsingin järkyttävä tapaus oli kolmas perhetragedia lyhyen ajan sisällä. Oulussa, Porvoossa ja Helsingissä on menettänyt henkensä kolme avioparia ja kaksi lasta. Orvoiksi on jäänyt perheen kaksi lasta Helsingissä ja kolme sijoituslasta Porvoossa.

Kuvalinkki tapahtumapaikalle >>

Kommentoi!

Teksti: Alibi.fi

Kommentit

Yllyttääköhän tämä yhteiskunta ihmisiä eroamaan liian helposti? Eroamisella ja jättämisellä uhataan pienissäkin riidoissa. Yhä useammin nainen haluaa jättää kumppaninsa. Suomalainen mies on huon kestämään sellaista. Koskelan Almalle avioliitto oli avittamista.

järkyttäväksi on mennyt tämä elämä.eikö ihmiset saa apua,tai osaa sitä hakea? jos on ongelmia.eikö työkaverit, naapurit tai ystävät huomaa mitää jos toinen on masentunut.kuunnella,ohjata saamaan apua,jotain..kuinka lapset voi selvitä tuollaisesta asiasta ja jatkaa elämäänsä?kuunne