Paul Brown väitti olevansa ammattikuvaaja

Mies kehitteli käsittämättömän juonen huijatakseen Facebookista löytämänsä naiset seksiin

Brittimiehen on tällä viikolla todettu syyllistyneen viiteentoista raiskaukseen. Uhreja on yhteensä kuusi. Lisäksi mies tuomittiin viiden eri naisen salakatselusta uhrien kokonaismäärän noustessa näin yhteentoista.

Rikokset tapahtuivat vuosien 2015 ja 2018 välisenä aikana. Paul Brown käytti ”taiteilijanimeä” Paul Smart ja väitti olevansa ammattivalokuvaaja. Hän oli ensin perustanut mallitoimiston, jonka puikoissa oli mukamas kaksi naisyrittäjää. ”Toimisto” värväsi mallikokelaita lähinnä Facebookista. Seuraavaksi olikin sitten vuoro mennä koekuvauksiin.

Naisille oli väitetty, että heillä olisi mahdollisuus päästä joko perinteisiin mallintöihin tai mukaan aikuisviihdebisnekseen. Brown otti naisista alastonkuvia Okehamptonissa sijaitsevalla ”studiollaan”. Uhrit luulivat kyseessä olleen taiteellisten kuvien. Tosiasiassa Brown keskittyi kuitenkin intiimialueiden lähikuvaukseen. Pornotähtikokelaat puolestaan suostuivat tuomitun kanssa seksiin antaakseen työnäytön. Muutama uhri joutui raiskatuksi usempaan kertaan, kun Brown ilmoitti ensimmäisen taltioinnin epäonnistuneen.

Uhreiksi joutui hyvin erilaisia naisia. Heidän ikänsä vaihteli alle 20-vuotiaasta kuusikymppiseen. Tosiasiassa it-tukihenkilönä työskennelleen miehen tuomion pituus julistetaan helmikuussa.

Lähde: Mirror.

 

Teksti: Alibin toimitus