Body-tagin alkuskriptit

Mies laittoi vaimonsa panokseksi pokeripeliin

Intiassa kohistaan peliriippuvaisen miehen käsittämättömän julmasta tempusta. Osansa mediamylläkästä on saanut myös maan poliisilaitos.

Jaunpurissa asuva nainen yritti tehdä miehestään rikosilmoituksen. Poliisi ei kuitenkaan suostunut ottamaan asiaa selvitettäväkseen. Tutkinta käynnistyi vasta, kun uhri otti sikäläisen käytännön mukaisesti yhteyttä oikeuslaitokseen ja valitti poliisin toimettomuudesta.

Miehen epäillään laittaneen vaimonsa panokseksi pokeripeliin hävittyään ensin kaikki rahansa. Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että mies olisi antanut muiden pelaajien raiskata vaimonsa, mikäli hän häviäisi. Ja näin kävi.

Pelikavereita oli kaksi, miehen kaveri ja sukulainen. Vaimo on kertonut joutuneensa raiskatuksi kahdesti. Ensimmäisen hyökkäyksen jälkeen hän oli paennut enonsa luo. Mies oli tullut pyytelemään tapahtunutta anteeksi ja maanitellut vaimon autoonsa. Kesken kotimatkan mies olisi kuitenkin pysäyttänyt auton tien sivuun ja antanut pelikavereidensa raiskata vaimonsa toistamiseen.

Asiasta uutisoi muun muassa Mirrot ja Daily Star.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: raiskaus