Mies onnistui anastamaan 3 200 euron tupakat hämeenlinnalaisesta kaupasta aukioloaikana

Parikymppinen mies on epäilyn mukaan käyttänyt hieman erilaisempaa anastamistapaa Hämeenlinnassa. Poliisin mukaan hän oli laittanut tiistai-iltana Tiiriössä sijaitsevassa kaupassa tuotteita normaalisti hihnalle. Mies olisi kuitenkin maksamisen sijaan napannut suurimman osan tuotteista mukaansa. Yhteisarvoltaan kyseessä oli 450 euron satsi.

Vartija oli yrittänyt juosta miestä kiinni siinä kuitenkaan onnistumatta. Epäillyn henkilöllisyys saatiin kuitenkin virkavallan tietoon. Poliisi kertookin joutuneensa saman kaverin kanssa tekemisiin jo seuraavana aamuna.

Tällä kertaa epäilty oli mennyt Ahvenistontiellä sijaitsevaan kauppaan toisen miehen kanssa. Mitä ilmeisimmin kaupan työntekijä oli ollut täyttämässä tupakka-automaattia. Kun toinen mies oli mennyt maksamaan ostoksiaan kassalle, epäilty oli poliisin mukaan napannut laatikollisen tupakkakartonkeja mukaansa. Niiden arvo oli 3 200 euroa.

Poliisipartio tavoitti miehen kaupan ulkopuolelta ja tupakat saatiin myyntikuntoisina takaisin. Keskiviikon tapahtumia tutkitaan varkautena ja tiistain kauppareissua näpistyksenä.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Hämeenlinna, kauppa, näpistys, tupakka, varkaus