Mies pelasti pojan pedofiilin kynsistä – nyt uhkaa 15v linnatuomio!

Venäjällä on meneillään oikeudenkäynti, joka herättää sikäläisissä hyvin ristiriitaisia mielipiteitä. 34-vuotias Vladimir Sankin osui paikalle, kun tunnettu pedofiili oli käynyt jälleen yhden pojan kimppuun. Automekaanikkona työskentelevä mies kuuli pojan kymmenenvuotiaan kaverin itkevän ja huutavan apua pihalla. Pedofiili oli teljennyt lapsen Ufan kaupungissa sijaitsevaan asuntoonsa.

Sankin meni asuntoon ja löysi pojan, joka oli pakotettu riisuutumaan alasti. Hän auttoi lapsen pois asunnosta ja soitti poliisille. Virkavaltaa odotellessaan Sankin pieksi pojan kimppuun käyneen miehen. Hakatessa tämä kaatui ja löi päänsä. Mies kuoli vammoihinsa.

Kyseessä oli 54-vuotias Vladimir Zaitsev, joka oli istunut vankilassa kolmeen otteeseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Yksi uhreista oli hänen oma lapsensa.

Sankinia syytetään täkäläisittäin ilmaistuna törkeästä kuolemantuottamuksesta, josta seuraa Venäjällä viidentoista vuoden linnatuomio. 70 000 venäläistä on allekirjoittanut addressin, jotta miestä ei tuomittaisi. Syytetty on todennut, ettei hän kaikesta huolimatta kadu tekoaan. Hänen mielestään ”jokainen mies olisi tehnyt samoin”.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, mies hakkasi pedofiilin, Pedofiili, törkeä kuolemantuottamus