Body-tagin alkuskriptit

Mikä on mielestäsi törkein rikos?

Tänään ilmestyneessä Alibissa kysymme lukijoiltamme, mikä on törkein rikos, jota on käsitelty lehdessämme vuoden 2010 aikana. Toimituksemme on koonnut 10 eri rikostapausta. Katso lehdestä, mitkä. Sen jälkeen kerro oma mielipiteesi.

Teksti:Mika Lahtonen

Kommentit

lapsen törkeä pitkäänjatkunut seksuaalinen hyväksikäyttö.menee koko elämä päin persettä.se mikä siitä paskasta alkaa,kulkee läpi elämän mukanaan hautaan asti,itse syytökset jotka tästä johtuu pahimmassatapauksessa johtaa ennenaikaiseen kuolemaan omankäden kautta ja mikä vielä pahempaa,teet fyysisesti omista traumoistasi mahdollista jollekkin viattomalle? näin syntyy myös homoja.

Porvarihallitus ja niiden keräämä verotus omaan etuunsa varastaen pitäis laittaa linnaan koko gangi

Kyllä se on laittaa leikkimielisiä chat-viestejä telkkaan. Se tuli maksaa 5000 ecua.

Murha, törkeä raiskaus ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ovat törkeimpia rikoksia ja niistä pitäisi tulla vähintään 12v tai elinkautinen.

kysyisin alibin toimitukselta miksi lehteen ei pistetä kaikkia henkirikoksia kuten vuonna 2010 sattunut ala tikkurilan puukotus,nilsiän naissurma,helsingnissä nainen murhasi miehensä,hyvinkään naissurma,riihimäellä vuonna 2009 sattunut puukotus,vilppulan paloittelumurha.missä ne tapaukset viipyy.oisi niitä kiva lukea.

Tonpalta loistavaa pakinaa 😀 Sääli että meni monelta yli ymmärryksen hyvä sarkasmi

maahanmuuttajien pääsy suomeen lähes kaikki raiskaukset ovat heidän tekemiään!suomalaisten kesken raiskaus on yleensä ollut sitä että naista vituttaa että on antanu ”jussille”piparia vaikka jätkä häntä ällöttääkin kännissä tottakai

kyllä suomi on tosi paska maa.. täällä on mukamas kovakin laki. tosin se että narkkareita vahditaan mutta pedofiilijä suojellaan,en voi ymmärtää suomen menetelemää tulis amerikkalainen laki suomeenkin pysyis namut setät kaukana lapsista…

toi mamut viilteli juttu oli paha,karseeta on että tommonen kuristajakaheli voi olla vapaana,tappanut 12v.:n!!!ja pedofiilipaskat.miten noit lakimuutoksii vois saada kukaan aikaan?et ne paskat saa niin vähän.100g pilveä nii tulee pidempi tuomio.

kaikki rikokset, mutta kaikkein katalin ja pahin on maan rikos, suomen vienti eu:hun!!

Lapsen hankkiminen on törkein teko jonka ihminen voi toiselle ihmiselle tehdä.

Ihmisten pitäminen väkisin hengissä on myös erittäin törkeää, suomeen on saatava vapaaehtoinen eutanasia jolloin jokainen Suomen kansalainen voi oma-aloitteisesti omasta tahdostaan mennä kelakortin kanssa ruumishuoneelle. Vai onko kiva pyöriä vuosikausia paskavaipoissa vanhainkodissa, MS-potilaan odottaa täydellistä halvaantumista?

ne raiskarit ja pedarit on pahimpia. kanabiksen piikittäjät on just niitä.

Kannabis ei ole mitään pahaa ja sitä ei pikitetä suoneen.. sitä vaa poltetaan että saa elää rauhassa! en ole kyllä ite kokeillu mutta mitä olen kuulluu niin se kannabis rauhottaa ja SITÄ vaa poltetaan.. me ,itkä on pahimmat temput on raiskaus ja se että ei osata edes ottaa pedofiileja kiinni oikeella tavalla vaa annettaan olla ulkona silti kadulla ja eläinten tappajia.

Eikö täällä ihmiset tosiaan tajua noiden ”Kanabis”-kirjoitusten olevan ironiaa?

Tampereen tuhopoltto, sitä seuranneet Lipposen ja Kiljusen irtopisteiden keräily-yritykset rasismikortin avulla. Myös tapa, millä media toi esille tekijöiden ”moitteetonta” taustaa ja muillakin keinoin yritti pitää yllä ”suvaitsevaista” linjaa, saadakseen kohun unohtumaan ihmisten mielistä. Syyllistyi täten siihen oikeaan rasismiin, nimittäin ihmisten eriarvoistamiseen ihonvärin ja etnisen taustan perusteella. Vakaviin rikoksiin syyllistyneiden pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden tekemien rikoksien taustat olisikin asia, jonka julkistamisessa Hymy voisi toimia valtamediaa vastaan, ja laajentaa siinä sivussa ehkä levikkiäänkin.

Törkein rikos oli taannehtiva sotasyyllisyyslaki ja punaisen valpon suorittama ajojahti sodan jälkeen.

Kansantaloudelle haitallinen ja estoton sikapiikitys sekä Manetin moraaliton maalaus!

KANAPIS on pahin ja piiikittää sitä suoleen ja polttelee KAIKEN KANSAN NÄHEN! tonpa itäsuomesta resipidentiks!

1 suomalainen tyttö 4 mamua juottivat ,raiskasivat ja mmta kun eivät keksinyt silpoivat alapään tytöltä veitsellä paskas

lapsen sex hyv kaytto ja lapseen kohd vakivalta..hirteen sellaset hyypiot

Seksuaalirikokset, niin aikuisiin että lapsiin kohdistuneet!

Raiskaus ehdottomasti, siinä toinen alistetaan sekä fyysisesti että henkisesti.

kemalit vittuu täält ni loppuu ne raiskaukset!

Jaa. Itse olen pyörinyt kannabis-piireissä yli 15 vuotta ympäri suomen ja kannabikseen liittyy aina myös rikokset, koska sen aineen polttajilla on muitakin elämäntapaongelmia. Toki olen tavannut myös näitä kuvailemianne harmittomia pössyttelijöitä, mutta heitä saakin etsiä kuin neulaa heinäsuovasta, joten en lähtisi yleistämään suuntaa harmittomaksi, vaan juuri päinvastoin. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kannabiksen ympärillä on vain rikollisuutta ja väkivaltaa.

pitserian tuhopoltto Tampereella. Kannabiksen pössyttelijät ovat harmitonta sakkia, Työmiehistä pankinjohtajiin. Kukaan kannabiksen polttelija ei tee rikoksia saadakseen kannabista, vaan maksavat sätkänsä omista varoistaan, sillä kannabis on halpa rentouttaja ja lääkekasvi. Sopii hyvin esimerkiksi syövän hoitoon, siis lievittämään kipuja. en ole polttanut, mutta mikäli tuote laillistetaan joskus, aion ainakin maistaa kyseistä sativaa. Kannabiskakut ovat kuulemma oiva herkku.

Pahinta mitä voi tehdä on lapsiin sekaantuminen. Murhasta ei saisi tuomita jos siihen olisis hyvä syy !

Tampereella pizzerian tuhopoltto jossa kuoli 3 viatonta suomalaista ählämeiden takia.

Hyvä tonppa itäsuomesta! kyllä nyt ne kaikki KANAPIKSEN piikittelijät vain äkkiä vankilaan!

Toimitus vastaa
Kyseessä ei suinkaan ole mikään leikkimielinen äänestys tai urheilukilpailu, jonka voittaja palkitaan. Päinvastoin. Alibin toimitus haluaa kuulla myös lukijoiden mielipiteitä rikoksista, jotka ovat herättäneet suuria tunteita myös julkisuudessa. Jokainen rikoksen uhri ja hänen omaisensa on aivan erityistapaus, eikä rikos koskaan ole hyväksyttävä. On kuitenkin törkeydeltään erilaisia rikoksia. Siksi tuomioistuimet antavat esim. taposta eri pituisia rangaistuksia.

Parhain terveisin,

Alibin toimitus

Must on törkeetä järjestää tällaista äänestystä. Kaikki nää rikokset on kuitenkin aiheuttanut uhreille ja omaisille suunnatonta kärsimystä. Miten sitä törkeyttä voi mitata? Antaa myös tekijöille väärää ”kunniaa” että on tehnty vuoden törkeimmän rikoksen..

Sairaaloissa ja vanhusten ja lasten hoitokodeissa tapahtuvat myrkytykset ovat ehdottomasti törkeimmät rikokset.
Meidän pitää voida luottaa terveydenhoitoon ja jos siellä on sairaita ja mielipuolisia hoitajia/lääkäreitä, ollaan hakoteillä.

Viikinäisten puukotus: Tapon yrityksestä 4,5 vuotta vankeutta

Pedofiilit ja raiskaajat olisi kastroitava ja tehtävä niin että niiden halut katoaa henkisestikkin. Estrogeeniä niille ja piuhat poikki.

Sais sen pilven laillistaa ja muutenkin alkaa katsella asioita 2000 luvun malliin

Se että kytät jahtaa sellaisia jotka haluu vetää omassa rauhassa piriä ja tehdä sillä vähän rahaa. Ei tosi. Näitä juttuja on tässä jo ollut. Onneksi tietää mikä kirjoitettu huumorilla ja ironialla ja on nähty toi touhu. Suurin rikos suomelta on se että opiaattikorvaus hoitoon on liian pitkät jonot. Ja että metadoni muuttui silleen et millissä on vaan 2mg enää viiden sijaan…

…tämä Manetin maalaus ”Aamiainen ruohikolla” 1800-luvulta…

http://www.artchive.com/artchive/M/manet/manet_dejeuner.jpg.html

…kuvaavat sen ajan piiloprostituutiota.

Silloin kyseessä oli selvästi tuomittava teko, kun ei ollut kunnollisia ehkäisyvälineitä. Mutta nykyään kondomien laatuvaatimukset ovat parantuneet selvästi. Vaikka ehkäisyrokote on edelleenkin työn alla.

Pahimmat rikokset mahdollistaa Vihreät de roda puolue joka haluaa kaikki vankeustuomiot pois ja kaikki huumeet laillisiksi. Plus toki Vihreät haluaa maksaa kaikkien somalian sotaherrojen matkat suomeen rötöstelemään

Kirjottakaa nyt jumalauta ihmiset jtn asiaakin näille palstoille. Tämä nimimerkillä toimiva ”tyhmä tonppa itäsuomesta” ei osaa edes kirjottaa nikkiään oikein. Itse polttelen sauhuja silloin kun on tarjolla, enkä ole koskaan kuullut, että joku kärypäissään olisi tappanut, raiskannut, hakannut tai mitään muuta vastaavaa. Kärypäissä chillaillaan ja nauretaan sekä jumitetaan himassa. Makella taitaa olla aika lahjakkaat suonet jos se sinne ruohoa tykittää xD Kieltolaki voimaan ja hamppu lailliseksi ni pääsee noista saatanan a-klinikan apinoista ja murhamiehistä eroon. Samalla hidastetaan ilmastonmuutosta kasvattamalla sitä Suomessa. Samalla siitä saadaan lääkeraaka-aineita ja kuitua, sekä teollisuus poltto-ainetta. Ja viimeiseks noi pedofiilit, raiskarit ym kerma. Antakaa niille kunnon kakkuja! Yksi lyönti aiheuttaa mustan silmän ja vuoden linnaa. Silmä paranee kahdessa viikossa, mutta kuinka nopeasti paranee 8-vuotias tyttö joka ei enää uskalla liikkua tai luottaa aikuisiin ihmisiin, jotka pitäisi aina yhteiskunnassa olla lapsen ainoa turva. Järki käteen ihmiset!!!!!

en lukenu tuota tekstii lehdestä mutta kyllä se raiskaus on pahin mikä voi olla ja sen jälkeen murhaaminen. kyllä ne 2 erimaalaista miestä jotka oli polttanu sen pitzeriansa ja siinä samalla oli kuollu vissiin 3 ihmistä, olis saanu lähettää koti maahansa katumaan tekojansa koska suomen vankila on liian rento paikka niille koska suomen vankilas saa suurin piirtein vaan maata sielä joka päivä eikä tarvi tehdä mitään hommia esim jotain raskasta työtä johna tarvitaan ruumiillista voimaa.

Ehdottomasti ja epäilemättä KANAPIKSEN polttelu ja piikittely! Noi helvetin huumehörhöt piikittää tota KANAPISTA pitkin katuja ja hakkaavat ja raiskaavat viattomia lapsia! Eikö kukaan ajattele lapsia!!!!! KANAPIS on hirveä huume joka tuhoaa koko Suomen kansan ja tuhoaa sielun jo yhden käyttökerran jälkeen!! Kirjoittakaa sinne lehteenne nyt heti että kaikista hirvittävin teko jota Suomessa voi tehdä on KANAPIKSEN polttaminen ja piikittäminen koska siitä ei aiheudu muuta kuin tuskaa ja kärsimystä muille ihmisille!!! Joka maanantai, keskiviikko, perjantai ja lauantai pelkään että KANAPIKSEN polttelija ajaa huumehöyryissään autolla päälleni kun haen Suomi-viinapulloa alkosta!! Yhden kerran kun oltiin Maken kanssa terassilla niin siihen tuli sellanen huumehörhön näkönen jätkä joka sytytti sätkän suoraan meiän silmien edessä! Siis tää jätkä veti KANAPISTA siinä ihan pokkana vaan!! Oli varmaan just ollu piikittämässä sitä kans! Se jätkä vaan nauro siinä sen toisen kaverin kanssa ja oli pitävinään hauskaa mutta minä ja Make tiedettiin et oikeasti se oli ihan täysin huumePSYKOOSISSA ja huumehöyryissä siitä KANAPIKSESTA joten me meinattii hakata se siihen paikkaan!! Mut sit Make haki lisää kossushotteja nii ei me sit jaksettu! Mutta uskokaa nyt viimein se on KANAPIS se pahin rikosten aiheuttaja! Ja ne kaikki KANAPISTA piikittävät ja polttavat huumehullut pitäisi saada kaltereiden taakse LOPPUIÄKSEEN!!!!!!! olen muute itsekkin narkkari.

raiskaus, ja lapsiin kohdistuva hyväksi käyttö on ehdottomasti pahinta mitä kukaan voi toiselle tehdä.

mikä on kanapis? se on Kannabis eikä sitä voi piikkittää ja kannabis ei ole yhtään vaarallinen huume tonppa itäsuomesta on V***n tyhmä jätkä!

Törkein rikos on lapsiin kohdistuva hyväksikäyttö ja vahingon tuottaminen.
Ehdottomasti. Lapsirassukat ei voi edes puolustautua.

Mahtaakohan kyseinen sankari päästä seuraavaksi linnaan, pienellä ällällä tosin ensi kerralla?:

https://alibi.fi/uutiset/mtv3-linnan-jatkot-poliisitutkintaan

Kiva lukea lehdistä jotain gourmet-menua, joka jää itseni kaltaiselta tavalliselta kuolevaiselta väliin.

Linnan juhlien ulkopuolella ei tällä kertaa ollut mellakoita, mutta silloin kun mielenosoittajia tai mellakoitsijoita haastatellaan paikanpäällä, niin olisi hyvä palata asiaan muutaman vuoden kuluttua ja kysyä heiltä ovatko he mielestään saaneet tahtonsa läpi. Silloinkin kun eivät ole kunnolla perustelleet vaatimuksiaan.

Taiteen ystävänä itseäni kiinnostaisi lukea seuraavasta aiheesta: taideväärennökset.

ooh, toi ”kanapis” eli kannabis nii sä tapat ittes noopeemmi iha tavallisel kossul ku sil!

kertokaa mitä tarkottaa kanapis ja miten sitä voi piikittää…???????:D

se että mulle ei kukaan tule tyrkyttämään kanapista ostettavaksi

Pahin rikos on maanpetos jota Vihreät De Gröna ja Vasemmistoliitto harjoittavat jatkuvasti raahaamalla ihmisiä Somaliasta Suomeen elätettäviksi.

Oulun ja Kuopion pdeofiilin Manne Kalervo Pelkosen uusin kakku 1.5 v. Onko se edes ollu lehdessä? Tää paska raiskasi Oulussa 8-vuotiaan tytön 2005 ja muutti tuomion jälkeen kuopioon ja tässä tulos. Manne Manne minkä teit…

taksikuski surmasi sannan,heinolan kirvessurma,taivalkosken vesurisurma,kajaanin murha,korson paloittelusurma,pudasjärven teloitus,pieksämäen kidutusmurha,viitasaaren takakonttisurma.siinä raaimmat rikokset.

2. Alibi tammikuu 2010; Taksikuski surmasi Sannan.

Seksuaalirikoksista ei muutenkaan Suomessa rangaista tarpeeksi kovasti (niinku ei mistään muistakaan rikoksista). Tähän tapaukseen asti ajattelin että baari- illan jälkeen taksi on pääsy kotiin = turva. Enpä ajattele niin enää. Mihinkään ei missään voi luottaa.

annalan jounin tappaminen! tappaja on itserakas psykopaatti, joka pahoinpidellyt ja yrittänyt tappaa sekä omia kavereita että myös mun kaverin (naisen). loppuiäksi linnaan tai hoitoon tämä moilasen mulkku!

Niinpä, on ollut paljon pukkeja kaalimaan vartijoina.

Pahin rikos minkä uhriksi olen itse henkilökohtaisesti joutunut on ollut tänäkin vuonna se, että minua on yhteiskuntakriitikkona yritetty vaientaa psykiatrialla.

Tosin viime viikonlopun sExhibition -messuilla aloin haluta tällä osastolla pakkohoitoon:

http://www.villi-ira.net/villi-ira/klinikka.php

Jaa-a vaikea kysymys, pahimmillaan ihminen on koko Maapallon, ellei sitten koko Maailmankaikkeuden julmin olento.

Vai onko liika ”sivistys” turmellut ihmisen? Monet luonnonkansat, joita ei pidetä sivistyneinä….

http://www.survivalinternational.org/

…eivät ainakaan tapa rahasta tai pudota pommeja kenenkään päälle.

#10 Ei mitenkään sarkastisuus paista tuosta tonpan kirjotuksesta läpi vai… ;)?

Rattijuopumus, pahoimpitely veitsillä,valehtely, toisten rahoilla juominen,linnaan tommoset henkilöt.

Murha, raiskaus ja lasten seksuaalinen hyväksikäyttö.

Törkeä on myös Suomen huumausainelaki. Rikos ihmisoikeuksia vastaan

törkeitä ovat kaikki kymmenen-ja raakalaisten tekemiä.
taksikuski surmasi kauniin-ja nuoren naisen,elämä edessä.

Raiskaajat mulukut irti jokaaaselta jokka pikkulapsii sekaantuu…

Taksikuski Mikkelistä.Täysin kalun kahleissa.Selvin päin himonsa orja.Pienen lapsen isä vielä ollakseen.Kuohita pitäis tuollaiset.Eihän uskalla yksin taksiinkaan luottaa.

Alibi tammikuu 2010: Taksikuski surmasi sannan

Siinä oli täydellinen esimerkki täydellisestä idiootista

Sinetän ampumistapaus 20.3.2010. Tuomiot molenmille elinkautinen.

tonppa itäsuomesta on pelle tupakkakin on vaarallisempaa ku kukka

Päivi Lipposen ja Kimmo Kiljusen rasismikortilla ratsastaminen. Populismia pahimmillaan…

Sikarotepiikin aineosien salailu THL:n toimesta. Myös rokotetutkimukset viattomilla lapsilla, ilman heidän ymmärrystään. Tapahtuu suomessa koko ajan. Ja kakkosena oli suomen uusiutumattomien fosfaativarojen myynti pilahintaan Norjalaisille.

Ehdottomasti ja epäilemättä KANAPIKSEN polttelu ja piikittely! Noi helvetin huumehörhöt piikittää tota KANAPISTA pitkin katuja ja hakkaavat ja raiskaavat viattomia lapsia! Eikö kukaan ajattele lapsia!!!!! KANAPIS on hirveä huume joka tuhoaa koko Suomen kansan ja tuhoaa sielun jo yhden käyttökerran jälkeen!! Kirjoittakaa sinne lehteenne nyt heti että kaikista hirvittävin teko jota Suomessa voi tehdä on KANAPIKSEN polttaminen ja piikittäminen koska siitä ei aiheudu muuta kuin tuskaa ja kärsimystä muille ihmisille!!! Joka maanantai, keskiviikko, perjantai ja lauantai pelkään että KANAPIKSEN polttelija ajaa huumehöyryissään autolla päälleni kun haen Suomi-viinapulloa alkosta!! Yhden kerran kun oltiin Maken kanssa terassilla niin siihen tuli sellanen huumehörhön näkönen jätkä joka sytytti sätkän suoraan meiän silmien edessä! Siis tää jätkä veti KANAPISTA siinä ihan pokkana vaan!! Oli varmaan just ollu piikittämässä sitä kans! Se jätkä vaan nauro siinä sen toisen kaverin kanssa ja oli pitävinään hauskaa mutta minä ja Make tiedettiin et oikeasti se oli ihan täysin huumePSYKOOSISSA ja huumehöyryissä siitä KANAPIKSESTA joten me meinattii hakata se siihen paikkaan!! Mut sit Make haki lisää kossushotteja nii ei me sit jaksettu! Mutta uskokaa nyt viimein se on KANAPIS se pahin rikosten aiheuttaja! Ja ne kaikki KANAPISTA piikittävät ja polttavat huumehullut pitäisi saada kaltereiden taakse LOPPUIÄKSEEN!!!!!!!