Murha Tuusulassa: Hurja huhumylly alkoi

Tuusulan Hyrylässä tapahtui lauantaina varhain aamuyöllä henkirikos. Poliisi löysi kadulta uhrin kello 04.55. Tapauksen uhriksi selvisi vuonna 1967 syntynyt vantaalainen nainen. Tekijä ehti poistua tapahtumapaikalta ennen kuin surmatyö paljastui ulkopuolisille.

Paikkakunnalla on käynnistynyt valtava huhumylly henkirikoksesta. Tuusulalaisten kesken on esitetty useita eri teorioita tapahtumien kulusta. Toistaiseksi poliisilla ei ole tarkkaa selvyyttä siitä, mitä on tapahtunut.

Se tiedetään, että uhri oli poistunut ravintola Päämajasta puolenyön jälkeen ja hänet oli löydetty surmattuna Hyrylän keskustasta Hyryläntien ja Koskensillantien risteyksen lähettyviltä.

Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä teknisellä tutkinnalla ja kuulusteluilla. Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tapahtumapaikalta, kyseiseen aikaan liikkuneista henkilöistä sekä tunnistamaan kuvassa olevan henkilön. Poliisi pyytää kuvassa esiintyvää henkilöä ilmoittautumaan poliisille. Kuvassa olevan henkilön epäillään liittyvän henkirikokseen.

Havainnoista voi ilmoittaa numeroon 02954 36442.

Poliisi tutkii asiaa murhana.

Teksti:Mika Lahtonen