Nainen ajeli yli vuoden ajan kaksi mädäntynyttä ruumista takakontissaan

Yhdysvaltain Baltimoressa paljastui keskiviikkona hyvin vastenmielinen tapaus. Poliisi pysäytti 33-vuotiaan naisen, koska hänen autonsa tiedoissa näkyi havaittiin rikkomuksia. Pysäyttämisen jälkeen hänen huomattiin olevan liikenteessä myös ilman ajokorttia.

Poliisin huomio kiinnittyi kuitenkin ensisijaisesti autossa leijuvaan järkyttävään hajuun. Syyksi osoittautui kaksi ruumista, jotka oli tungettu peräluukussa olevaan matkalaukkuun. Kyseessä olivat naisen sisaren lasten jäännökset.

Myöhemmin on käynyt ilmi, että sisko oli pyytänyt naista huolehtimaan lapsistaan, koska hän ei itse siihen kyennyt. Kyseessä oli seitsemänvuotias tyttö ja hänen kaksi vuotta nuorempi veljensä.

Nainen on kuulusteluissa myöntänyt lyöneensä tyttöä viime vuoden toukokuussa ja laittaneensa tämän ruumiin matkalaukkuun. Pojan hän on kertonut kuolleen vuotta myöhemmin. Nainen ei ole kuitenkaan suostunut kommentoimaan lapsen kuolemaan johtaneita tapahtumia. Oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa kävi ilmi, että lapset olivat olleet aliravittuja ennen kuolemaansa. Näin ollen naista epäillään muun muassa kaltoinkohtelusta henkirikosten lisäksi.

Lähde: The Sun.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: aliravitsemus, auto, henkirikos, lapsen kaltoinkohtelu, lapsi, Ruumis, täti