Nainen palkkasi 17v teinin tappamaan exänsä – ampui 9 kertaa, mutta uhri selvisi hengissä!

30-vuotiasta yhdysvaltalaisnaista epäillään ex-puolisonsa murhan yrityksestä. Tutkinnan perusteella nainen tilasi 17-vuotiaan palkkamurhaajan. Nuorukainen puolestaan värväsi kaverinsa pakoauton kuljettajaksi.

Hyökkäys tapahtui viime lauantaina Washingtonissa. 48-vuotias uhri oli aamulla kävelemässä autolleen, kun häntä ammuttiin yhdeksän kertaa. Luodit osuivat rintaan, jalkoihin ja käsiin. Mies selvisi kuin ihmeen kaupalla hengissä, koska yksikään luoti ei osunut kriittiseen kohtaan.

Uhri osasi heti kertoa poliisille, että ampumisen takana on todennäköisesti hänen ex-vaimonsa. Miehen autosta löytyi paikannin ja nainen oli tutkinnan perusteella ostanut kyseisen laitteen. Teineihin teko pystyttiin yhdistämään muun muassa valvontakameroihin tallentuneen rekisterinumeron perusteella.

Uhrin mukaan taustalla on katkera huoltajuuskiista. Ex-pariskunnan lapsi vammautui synnytyksessä ja potilasvahingosta on maksettu ruhtinaallinen korvaus. Yksinhuoltajana ex-vaimo olisi päässyt yksin rahoihin käsiksi. Nainen oli teinin mukaan luvannut murhasta 11 000 euron palkkion.

Lähteinä Daily Mail ja Law & Crime.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, huoltajuuskiista, palkkamurha