Ota kantaa: Mitä mieltä olet Fouganthinen vapautumisesta?

Elinkautisesta vankeusrangaistuksesta ehdonalaiseen vapauteen 2.2.2009 päässyt Nikita Fouganthine, entiseltä nimeltään Juha Valjakkala, ehti istua kiven sisällä yli 20 vuotta. Mitä mieltä olet hänen vapautumisestaan?

Fouganthine tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen kolmesta murhasta, jotka liittyivät Ruotsin Åmselen tapahtumiin. Fouganthine surmasi isän, äidin ja heidän poikansa. 

Teksti: Alibi.fi

Kommentit

HÄÄÄÄHHÄÄHÄHÄHHEHHEE! svedu paita päällä 🙂 putosin ihan kympillä. ASIAA!

no päästetään nyt vielä jammmukin vapaaksi eiköhän sekin ole ollut jo riittävän kauan kopissa.

vapauteen vaan se on kakkunsa lusinu antakaa miehen olla rauhassa

Säälittäviä nämä Suomen lait, onhan nämä kaikkien tiedossa, tarinoita riittää.. Raiskauksesta syytetty ehdollisella tai lievällä tuomioilla jne..

joo hirteen vaan älkää antako sen mulkun elää mä tapan sen jos kävelee vastaan

Kovia puheita tuntuu olevan ja onkohan jollain Nikitaa puolustavalla omaa kokemusta olla MURHATUN OMAINEN.Jos vaan tietäisitte mitä paskaa siitä seuraa niin ette puolustelis ja haukkuis muita täällä joidenka mielestä se joutais olla kiven sisällä aina.Joo se saa rauhassa jatkaa elämäänsä mut entä ne jotka se MURHAS…saako ne jtkaa elämää???EI VITUSSAKAAN!Entä niidenkin ihmisten omaiset…onko niillä mahdollisuutta jatkaa normaalisti elämää?!Omasta kokemukseta voin sanoa että 20 vuotta EI OLE MITÄÄN verrattuna siihen että mitä VITUN PASKAA ME JOUDUTAAN AINA VITTU KÄRSIMÄÄN KUN TOMMONEN MUNATON PASKAHOUSU TULEE JA ALKAA LEIKKIMÄÄN JUMALAA JA MILLÄ VITUN OIKEUDELLA!Jos multa kysyään niin pallit pois ja hirteen…SILMÄ SILMÄSTÄ JA HAMMAS HAMPAASTA!!Kuka puolustaa niitä jotka se on MURHANNU?Olis ollu sillon mies kun alko leikkimään aseilla..Vittu tommosta kusihousua ei voi mieheks ees sanoa.ELUKKA SE ON!!Ja kaikille jotka vastustaa tommosen murhaajan vapautumista niin jatkakaa samaa rataa ja ÄLKÄÄKÄ TE VÄLITTÄKÖ NOIDEN PASKOJEN PUHEISTA!!!PISTEET TEILLE!!!KUKA MÄÄRÄÄ IHMISHENGEN ARVON…20 VUOTTA KOLMESTA IHMISHENGESTÄ????PISTÄÄ MIETTIMÄÄN…NIINKÖ ARVOTTOMIA ME OLLAAN…?ja vankila on nykyään oikein lepokeskus…kaikki tulee nenän eteen eikä tarvi miettiä joka päivästä leipää…MITEN SIELLÄ VOI KÄRSIÄ RANGAISTUSTA…enemminkin helpotus se on!Ikaalisissa voi kuntouttaa ja lepäillä mutta VANKILA ON TARKOITETTU RANGAISTUSLAITOKSEKSI…Mikä ei kyllä oikein toteudu nykymaailmassa!

kuka on viaton kuka antaa tuomion ken voi kiven ensinmäisen heittää sen…kaikilla on taakkansa Juhalla omansa…

oon ollu murhamiesten kans tekemisis. oon sitä mieltä että hoitoon kohta alkaa tapahtuu murhii .

Suoraan sanottuna en voi kuin nauraa, kun luin teidän kirjoituksianne;)
Mitähän kävisi kun kaikki kirjoittajat aitettaisiin samaan huoneeseen ja annettais pöydälle aseita kasa;)
Selvästi tulis kasa Valjakan jälkeläisiä linnaan ja me veroista maksettais se lysti.

Kyseinen ihminen on ollut tuomionsa linnassa ja jos tekee lisää ja jää kiinni joutuu takas. Mutta kukaan täälä ei ole ennustaja, joten ennakkoon ei voi kertoa kuin tulevaisuus menee. Yrittäkääpä itse ennustaa mitä teette tulevan viikon aikana, niin ei varmaan mene juuri ennustuksen mukaan. Hyvää kevään jatkoa kaikille;)

Ymmärrän, että ihmiset Suomessa eivät ole niin ystävällinen, enkä tiedä, onko tämä on parempi foorumi keskustella tästä, koska rakastan lukemista ja tutkii muita ihmisiä living.John Nigerialaisia … pls ota minut e-mail jos i don’t get mahdollisuus ottaa yhteyttä takaisin täällä … bootbiz@gmail.com

no jos aina pitäisi samaistua toisen asemaan niin tuomiot olisivat järkeään kuolemantuomiota jne… onneksi oikeuslaitos antaa tuomionsa järjellä eikä tunteella/ asettumalla kenenkään asemaan. todellakin juha on suorittanut tuomionsa ja kuuluu vapauteen. jos töppää niin oma on asiansa ja tuomio taas teon mukaan.

jep ja seuraava ketä sanoo et tuomionsa kärsiny toivon että valjakkalan seuraava ”erehdys” osuu sinun perhepiiriin niin nähdään saatana muuttuuko se mieli ku omalta muksulta aivot pihalla ku sekopää vähä pyssyn kans sohii!!! ja te ketkä teette valjakkalasta kovaa miestä ku kerta istunutkin ei aseellinen kamapää ole kova vaan tyhmä ja hullu!! kovat jätkät löytyy tuolta saleilta harrastamasta nyrkkeilyä yms. LUVALLA JA LAILLISESTI toivotan kuitenkin onnea yritykseen juhalle älä enää töpeksi silläkään varjolla että aina joku antaa anteeksi…

oikein on että on vapaaksi päässyt,kyllä siinä yhdelle miehelle on ollut tuomiota aivan tarpeeksi.

miten joku voi olla nuin kipee että väittää että se ois tuomionsa jo kärsiny..todellaki pitäs olla ainaki toiset 20 vuotta ja päivästä päivään…tää nikita on hyvä esimerkki miten paskasti asioita hoidetaan suomessa…jätkä on kokoajan lomilla ja karkailee minkä ehtii….en vaan voi tajuta!!!miettikää nyt saatana miten vähän se on lusinu..se telotti ne kolme ihmistä!!todella törkeen pienet on rangaistukset suomessa..

Niuvanniemeen tommonen kuuluu, määräämättömäksi ajaksi. Ei tule onnistumaan siviilissä, johan tuo on nähty, vaikka kuinka kukkahattu tätöset sitä toivoo.

minun mielestä se on hyvä että pääsee vapaaksi ja voi aloittaa uuden elämän puhtaalta pöydältä. siis että on kääntänyt uuden sivun elämässä toivotaan nytten että kaikki järjestyy

sitä paitsi maailma on täynnä kaikenlaisia muita rikollisia. Jokainen tekee virheitä ja niistä sitten opitaan toivottavasti elää siivosti 🙂

Mitenkään vähättelemättä Juhan aikaansaannoksia.Kysyisin kuitenkin.Muistaako kukaan pankkikriisin aiheuttamia itsemurhia ja murhia.Kuitenkin nämä henkilöt,jotka olivat pankkikriisin takana,eivät joutuneet tuomiolle.He kulkevat vapaana.
Annetaan siis Juhankin yrittää elää.

Tätä tyyppiä ei ikinä sais päästää vapaaks… Valjakkala on aarallinen mies!!!!!!

Antaa Jullin olla ja kokeilla nyt kuinka kulli toimii::). Seurataan tilannetta ja seuraavasta selkkauksesta 100 vuotta kuopion niuvanniemeen. Kakku on lusittu, vaikka ei näytä yhtään ylpeys murentuneen. Julli et selviä ennenkö nöyrryt vähän..! Onnea silti uuden alulle ja ole kiltisti, voi nauttia viä puoli elämää…, älä turhaan tee ittelles sitä vaikiaksi, NAUTI nyt jaa tee vaikka mitä hommia että pysyt kaidalla tiellä.

JÄTTÄKÄÄ IHMISET RAUHAAN SE ON KÄRSINYT TUOMIONSSA KAIKKI TEKEE VIRHEITÄ ELÄMÄSSÄ!!!
KAIKKI OPPIII AIKAANAA VIRHEITÄ SE ON SAMALAINEN IHMINEN KU TEKI MUT SE ON TEHENYT VIRHEEN JA SE ON KÄRSINYT SIITTÄ NII KELLÄÄÄN EI VOI OLLA SANOMITÄ ET SAUNATAA KUULA KALLOO EI SE NII OO

on kyllä niin että mies kun on kerran toumionsa hoitanut niin miehelle täytyy antaa mahdollisuus aloittaa elämä uudelleen. hyvää jatkoa vapaudelle ja olehan siivosti loppuelämä

No yhyy. Tunkekaa te haukkujat porkkanat perseeseenne ja pitäkää turpanne kiinni.

Minkä helvetin tuomionsa kärsinyt?

Tuomittiin väärin koko paskahousu. Elinkautinen on suomessa vitsi, pitäisi todella olla nimensämukainen elinkautinen loppuiäksi. Nyt keskimäärin istuvat 14 vuotta. Nykyään automaattina 12 vuoden jälkeen hovioikeus armahtelee.

Mitä anustapin tekoon tulee antoiko henkensä puolesta rukoileville, armoa aneliville mahdollisuutta elämään? Anus itse oli kyllä heti tilaisuuden tullen presitenteiltä ruikuttamassa armoa..

Anustappi olisi kuulunut tuomita 3x taposta a`15 vuotta ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen joten 25 vuotta jäi istumatta. Nyt sai murhatuomiossa ilmeisesti jotain bonuskortin mukaista määräalennusta!

Annetaan Nikitan yrittää rauhassa. Miksi media riepottaa. Virheen on tehnyt, mutta ei liene ainoa maailmassa nuoruudessa hölmöillyt.
Media tuhoaa Nikitan yritykset. Hänellä on varmasti vielä tehtävää, annetaan yrittää, ihminen hän kuitenkin on.Tekoa ei voi hyväksyä mutta ihmisellä on oikeus muuttua. Katsokaa kuvaa, jo ikääntynyt mies.

homo se on mut kyl se o tuomionsa kärsiny et tietää mitä teki

sais kula homo se o miettis vähä mitä tekee ku ampuu koko perhee hirteen vaa

se on istunu 20v vankilassa ja kärsiny jo tekonsa eikö se saatan riitä

Noh noh..eipä tollanen nettinörtti tapa kun sotapeleissä, et ei toi paskanjauhaminen pistä ku vihaks..Nikitan tapaset ihmiset söis sut välipalaks…urpo..

Ompas niskalaukauksia ilmassa, taidatte tarvita sellikaverii tekin, nyhveröt. Siitä vaan sitte rankaisemaan. Kakku on syöty ja se siitä, tsägää ja voimii hoitaa ittensä normiksi, toivottavasti susta ei kuulla enää mitään.

eiköhän hän ole tuomionsa istunut ja sovittanut.. ei muuta kuin kevättä kohti… minä ainakin toivotan zemppiä uudelle alulle!!

Toivoton tapaus, ei kovin valoisa ennuste ole. Se, että tälläinen anustappi lasketaan vapaaksi osoittaa vain yhteiskunnan voimattomuutta suojella normaalikansalaisia patologisilta rikollisilta. Vastuuta vapauttamisesta ei ota kukaan, jos taas lähtee joltain viattomilta henki!

Tuollaiseen tekoon syyllistyneen ainoa oikea paikka ”elinkautisen” jälkeen on hullujenhuone!

Tuomio on kärsitty ja Piste. Täytyy vaan toivoa, että vapautus on/oli oikea päätös. Vankeuden aikana häneen luotettiin, ja hän petti luottamuksen karkaamalla tai ehdonalaisuuden rikkomisella, joten… liikkuuko joukossamme vaarallinen ihminen???

Lähtökohtaisesti tuomio on kärsitty, mutta toivon, että vapauttajat ovat miettineet tarkaan mitä ovat tehneet ja jos (toivottavasti ei) jotain sattuu, niin ne samat ”vapauttajat” kantaisivat vastuunsa eikä pesisi käsiään. Sopeutuuko Juha-Nikita-Joakim-Valjakkala-Fouganthine-Mikälie-Ja-Niin-Edelleen yhteiskuntaan jää nähtäväksi, mutta jos ei, niin toivottavasti ilman ruumiita.

HÄN ON TUOMIONSA ISTUNUT JA VAPAA MIES!USKON JA TOIVON,ETTÄ TÄMÄ MIES TULEE NÄYTTÄMÄÄN MIKÄ TODELLISUUDESSA ON.JOKAINEN MEISTÄ ON JOSKUS TEHNYT VIRHEITÄ.JOKU SUUREMPIA JA PIENEMPIÄ.JOKAISELLA ON MYÖS JOKU TARKOITUS.EI TÄÄLLÄ KUKAAN HUVIKSEEN OLE!ONNEA JA SIUNAUSTA TEILLE MOLEMMILLE!!

Taistele Fouganthine, ilman asetta tällä kertaa, elämässä eteenpäin, kautta kärsimysten voittoon. Osta halpa Skoda ja lähde tien päälle taas kun on mahdollisuus.

Katos tääl palstallahan on jotku oikein ylpeitä että ovat lusineet pitkiä kakkuja, eikä mitään muutaman kuukauden juttuja!! Niin sitä pitää,toivottavasti teitä arvostetaan kun palaatte linnaan kovina poikina kun muut maksavat teidän elonne linnassa verorahoina,ja taas tulee lisää arvostusta pitkästä tuomiosta… Kohta olettekin Suomen parhaimpia ihmisiä??

EIPÄ TUO PÄSSI OLE IHAN NÄTISTI LUSINU 20 VUOTTA ETTÄ ÄLKÄÄ PERKELE SANOKO ETTÄ KURJAA KU PISITEN ISTUNU ELINKAUTISVANKI MITÄS KARKAILI KANNATAN KAVERIN PÄÄTÖSTÄ MUUTTAA RUOTTIIN JOS VAIK SIELLÄ ENEMMÄN MUNAA KORJATA TÄMÄ KUOLEMANTUOMIO ASIA…

Helppo se muiden on sanoa että takasin pitää mennä ja ei ole muuttunu ym.. Mistä me voimme tietää miten MIES on muuttunu istuessaan :S tsemiä!!

TOTTA SE ON. EI NIKITA SITÄ SUUNNITELLUT, MUTTA SAI TUOMION MURHASTA. MURHA ON SUUNNITELMALLISESTI TEHTY TEKO TÄYDESSÄ YMMÄRRYKSESSÄ. JOS JUHA SIA PÄÄHÄNPISTON VARASTAA POLKUPYÖRÄN, TUSKINPA VAIN AJATTELI TAPPAA KETÄÄN! OIKEA OLISI OLLUT TAPPO TUOMIO, EI ELINKAUTINEN. NIKI JOUTUIN OIKEUSMURHAN UHRIKSI JA SE ON TOSI ASIA.
KIRJOITAN NYT VIIMEISEN KERRAN TÄSTÄ ASIASTA KUN EN JAKSAA ENÄÄ JAUHAA TÄTÄ, JOTEN

TSEMPPIÄ SULLE JUHA, KAIKKEA HYVÄÄ ELÄMÄÄSI JA EIKUN ETEENPÄIN….HYVÄÄ ELÄMÄÄ SINULLE !
TOIVOOPI HANNU-HANHI
PS. KAHVIT JA SAFKAT TARJOON VARMASTI KUN NÄHDÄÄN JOSKUS KADULLA. EI SÄÄLISTÄ VAAN SIITÄ ETTÄ JÄTKÄ ON 20 VUODEN JÄLKEEN VIELÄ KUOSISSA……HYVÄ NIKITA

TOTTA SE ON. EI NIKITA SITÄ SUUNNITELLUT, MUTTA SAI TUOMION MURHASTA. MURHA ON SUUNNITELMALLISESTI TEHTY TEKO TÄYDESSÄ YMMÄRRYKSESSÄ. JOS JUHA SIA PÄÄHÄNPISTON VARASTAA POLKUPYÖRÄN, TUSKINPA VAIN AJATTELI TAPPAA KETÄÄN! OIKEA OLISI OLLUT TAPPO TUOMIO, EI ELINKAUTINEN. NIKI JOUTUIN OIKEUSMURHAN UHRIKSI JA SE ON TOSI ASIA.
KIRJOITAN NYT VIIMEISEN KERRAN TÄSTÄ ASIASTA KUN EN JAKSAA ENÄÄ JAUHAA TÄTÄ, JOTEN

TSEMPPIÄ SULLE JUHA, KAIKKEA HYVÄÄ ELÄMÄÄSI JA EIKUN ETEENPÄIN….HYVÄÄ ELÄMÄÄ SINULLE !
TOIVOOPI HANNU-HANHI
PS. KAHVIT JA SAFKAT TARJOON VARMASTI KUN NÄHDÄÄN JOSKUS KADULLA. EI SÄÄLISTÄ VAAN SIITÄ ETTÄ JÄTKÄ ON 20 VUODEN JÄLKEEN VIELÄ KUOSISSA……HYVÄ NIKITA

se on varmaan vaikeee ymmärtää mutta painakaa se taka raivoon että vaikka tekee mitä ni anteeks pitää aina antaa ja uus mahdollisuus yrittää se on kärsiny jo virheistään ehkä se oppi siä jotain 20 vuoden aikana mutta turha tänne on tulla vollaan kuinka paha se on ollu menkää sikalaan kertoon huolenne ni mailma on paremipi paikka kenties joidenki mielestä kun ihmiset on niin ennakko luulosia kerran teet jotain ni ei anneta uutta mahdollisuutta saat sen ikuisen leiman ottaaa

jos kerran koe vapaudessa jo mokaili niin eiköhän se kohta jo oo taas linnassa…missä kuuluu ollakin

mikä saa jotku ihailemaa tollast tappajaa? sil oli varmast harkinta aikaa siinä kun se tähtäs haulikolla sen perheen isää ja poikaa ja sen jälkeen vielä määrätietoisesti juoksi perheen äidin kiinni ja viilsi kaulan. se tappo tarkotuksella vaikka ei varmaan ollut suunnitellut sitä varastaessaan polkupyörän.

Te haukkujat!! Menkaapäs Nikitan eteen noita laukomaan, ni katotaa mitä teille käy.
Äijä on lusinu ihan tarpeeksi kauan, joten nyt on hyvä että saa kokeilla siviiliä.

Te jotka Nikitaa anustapiksi kutsutte olette aivan keskenkasvuisia pikku hinttejä.

Niin, hänethän tuomittiin murhista, oikea tuomio olisi ollut 3 x tappo, ei hän tuntenut uhreja eikä kahta minuuttia ennen tekoja tiennyt vielä itsekään asiasta, joten harkinta jäi olemattomaksi. Todelliset murhaaajat pääsevät paljon vähemmillä rangaistuksilla, Fouganthinelle rapsahti roimasti ylimääräistäkin.

Mitäs arvoisa alibin toimitus tosiaan meinaa, jauhaa tätä anustapin juttua maailmantappiin asti, viimeiseen senttiin vai? Tuliko kalliiksi yksinoikeussoppa anustapin kanssa? Kenen idea oli antaa swedu releet? Myyhän se varmasti mediassa, mutta ei ole kenenkään etu.

Tehkäähän jo juttuja muustakin.

Pullasorsa anustappi roll :DDD

Jahas hannu-hanhhella onkin aikas harhainen mielentila..selittää paljon..lisää neuroleptejä pullansekaan..PYÄÄÄHHHH…

OTETAAN TÄHÄN VÄLIIN UUSIKSI VIESTI NUMEROT
67 JA 68

NIMIMERKKI : MEMBER 81 SULLE VOIN SANOA TIEDOKSI ETTÖ KYLLÄ JUHA SAI KYYTIÄ KOVASTI LINNASSA ERINÄISISTÄ SYISTÄ. EI SE MIKÄÄN KUNKKU OLUT. VAIKEETA SILLÄ OLI. MUT NYT VAPAA JA JUTTUNSA HOITANUT KAIKILLE JOTEN…PITÄPPÄS SE SUU SUPPUUN JA LYKI SITÖ ANUSTAPPIASI OMAAN PUOLEESI. JÄTKÄT PUHUU TÄÄLLÄ KUIN OLISI OLLUT ENNEN LINNASSA..JOS JOSKUS ON HEITTÄNYT MUUTAMAN KUUKAUDEN TAI MUUTAMAN VUODEN EI TIEDÄ LUSIMISESTA MITÄÄN. JA NYT KIRJOITTAA TÄNNE JA UHOAA KUIN ISOMPIKIN KUNKKU. VOI VITTU MITÄ HÄVIÄJIÄ….KUNPA VAIN SAISI TIETÄÄ NÄIDEN KIRJOITTAJIEN OIKEAT NIMET JA OSOITTEEN NIIN VOITAS TULLA KAHVILLE….OTETAAN VAIKKA JUHA MUKAAN JA VÄHÄN ” PULLAA ” JA JUTELLAAN SITTEN UUSKISI NÄMÄ MIELIPITEET…VAI PITÄSKÖHÄN MAKSAA JOLLEKIN HAKKERILLE ETTÄ HOMMAA TEIDÄN IP. OSOITTEET, SIELTÄHÄN SE LÖYTYY SE OIKEAKIN OSOITE JA EIKUN KAHVILLE…VIHAKSI PISTÄÄ TÄMÄM VITUN ARVOSTELU !!!!!! ANTAKAA MIEHEN JO OLLA.

nama arvostelijat ovat tyopaikkojensa yms perseen takana kieroilijoita (ammia) joita yhteiskuntamme pitaa tosi uroksina kaikille kaks naamasille kuiskuttelijoille vain hameet paalle ja rinta kaarella esittamaan uusia nakokohtia omasta pienesta maailmasta,kylla vaho piti kiini niin kauan kun laki salli

te jotka arvostelette ihmisä ja ette tiedä hänestä mitään. kyllä te näillä palstoilla haukutte ja arvostelette juhaa mut olette just niitä jotka tosipaikan tullen on paska ja kusi housussa, teidät pitäs runkata uudestaan kuppiin ja kaataa saimaan kanavaan kusipäät toivottavasti ette kävele vastaan.

Tråkigt för finska medborgare att komma bli stämplade p.g.a honom.
han kommer att göra något, sanna mina ord.
Han har inte följt samhällsutvecklingen så han har väl inte ens et hum om att det finns euro.
Vilken knäppskalle,
Spelar bra teater, oftast är det den äkta hälften som går åt först, hon försvarar honom redan, för vad?
har hon redan fått spö.
Han hör inte hemma bland medborgarna, tillbaka till cellen och hiva iväg nyckeln

On se synkkää ettei suomessa ole kuolemantuomiota, ei kukaan murhaaja pelkää vankilaa; kuolemantuomiota ehkä pelkäisi.

Ja kaiken kukkuraksi me, veromaksajat saamme maksaa heidän kakkunsa jne. Sairasta.

on ihan mukava ukko minä juttelin tuon ivalon vaskoolin pihalla se kysy multa missä on ivalon poliisi laitos se näki ivalon poliisi auton ei ne nää mitään

Aikooko arvoisa Alibin toimitus mahdollisesti tulevaisuudessa tehdä keräilykorttisarjan noista Katsokaa-Nyt-Kaikki-Kuinka-Kova-Jätkä-Meikäläinen-On -kuvista? Nestemäisen diapamin makuista purukumia mukaan kääreeseen.

Tästä(kin) aiheesta on keskustelua mm.
Suomen Sisu Kansallismielisellä Keskustelupalstalla ja http://www.hommaforum.org -nettifoorumeilla.

idiootti jätkä.linnaan takas. olis kannattanut silloin miettiä mitä tekee. hävettää olla suomen kansalainen tuollaisen paskahousun takia. onkohan niillä jotka häntä puolustaa paskaa aivojen tilalla.

”He saapuivat Åmseleen 3. heinäkuuta. Yöllä Valjakkala varasti polkupyörän. 49-vuotias Sten Nilsson ja hänen 16-vuotias poikansa Fredrik lähtivät ajamaan autollaan Valjakkalaa takaa. Ajojahti päättyi hautausmaalle, missä Valjakkala pakotti Stenin ja Fredrikin haulikolla uhaten polvistumaan. Ensin hän ampui Stenin, minkä jälkeen Fredrik yritti anoa armoa valehtelemalla ikänsä. Tästä huolimatta Valjakkala ampui hänetkin. Laukaukset kuuluivat kylään saakka. Perheen 42-vuotias äiti Ewa Nilsson lähti katsomaan, mitä oli tapahtunut. Hän näki, että Valjakkala istui Stenin autossa, ja koputti ikkunaan. Valjakkala tempaisi oven niin raivokkaasti auki, että Ewa kaatui, mutta tämä pääsi juoksemaan pakoon. Valjakkala sai hänet kiinni ja löi häntä haulikolla niin voimakkaasti, että se pirstoutui. Tämän jälkeen hän puukotti Ewan hengiltä viiltämällä tältä kaulan auki.”

Ettei unohtuisi. Rauha heidän muistolleen.

nikitan ensimmäinen hyvä teko olis, kun se vetäis itensä jojoon.

kyllä se siitä elekää valittako miettikää ittenne nikitan asemaan

ei ole tuomiotaan Kärsinyt riittävästi.! Valjakkalahan on luulosairas hullu! Pian saa se sen ”ihana”morsiankin kylmää kyytiä kunhan kuvoihin tulee alkoholi ja huumeet!

Ihminen joka tappaa kylmäverisesti,tekee sitä uudestaan koska vaan.he ovat tunnevajaita psykopaatteja joka ei pode minkäänlaista omatuntoa,siksi se on heille helppoa..pelkään pahoin ettei tule onnistumaan..mutta toivoa voi!!!

no tietääpä taas mihin verorahat menee siihe et juha valjakkala saa ostaa siwasta kaljaa ja hernekeittoa lähteä baarii tappaa kirveellä pari ihmistä.ei pitääsi ikinä päästä vapaaksi ku ei ne kolme ihmistäkään+omaiset pääse vapaaksi siitä kuoleman tuomasta tuskasta hirteen vaa juha.

hohhoijaa. ihmisen tapppaminen ei eroa mitenkään siitä että tallaisit jonkun muurahaisen päälle. eläimiä me olemme, syntyneet metsästämään ja tappamaan jopa toisiamme. minusta tuo kaveri ei ole tehnyt mitään väärin.

Ei kivi opeta tälläistä patologista hirviötä päinvastoin, linnassa tälläinenkin hirviö voi saavuttaa hyväksynnän, ihailun. Mahdollisesti voi pullajonossa ohittaa sakkovangit, pikkutekijät ei muita jopa saada heidän pullansa johon viittaa anustapin olemuskin.

Normaali yhteiskunnassa ei koskaan tule saamaan moisia etuuksia. Vaikka erittäin ”viehättävän” pirttihirmun onkin löytänyt. Heidän rakkaus ”elinkautinen” tulee olemaan lyhyt, kunnes kuolema erottaa..

Jos aikuiseksi on kasvanut näinä vuosina linnassa niin uskon kyllä että Nikita on niin kypsyntynyt tohon laitosistumiseen että ei ainakaan hetkex sinne takas joudu. Mut mene ja tiedä. Kyllä ihminen on aina ihminen

Tuu kokeilemaan tänne ruotsiin vaan ! panos päähän alta aika yksikön , murhaaja..

PS. MATTI´( VOLVO ) MARKKANEN TAISI ISTUA AIKA LAILLA 20 VUODEN TUOMION JA ON HYVÖ MIES.TOKI IKÄ HÄNELLÄKIN JO PAINAA, MUTTA SOPEUTUI YHTEISKUNTAAN.
TOISEKSEEN SUOMESSA ELINKAUTINEN ON KESKIMÄÄRIN 12-13 VUOTTA. SIIS NÄMÄ ISÄT JA ÄIDIT JOTKA TAPPA LAPSENSA VAPAUTUU TUOSSA AJASSA. JUHA VETI 20 VUOTTA. ESPOOLAINEN ISUKKI JOKA VETI KYLMÄKSI MUIJANSA JA KOLME LASTAAN ISTUU 12-13 VUOTTA. REPIKÄÄ SIITÄ!!!
TAPOSTA SAA NORMAALISTI MAX 10 VUOTTA MUTTA YLEINEN KÄYTÄNTÖ ON 6 VUODEN LUOKKAA SIITÖ PUOLET POIS ISTUU 3 VUOTTA. HUIJAA VEROISSA, VEDÄTÄ VEROTTAJAA, VÄÄRISTÄ KIRJANPITOA 5-7 VUOTTA. ELI VEROTTAJAN SAAMISET = IHMISHENKI. ENTÄS NÄMÄ VITUN PEDOFIILIT SAKKOJA, EHDONALAISTA, EHDOTONTA NORMAALISTI ALLA 2 VUOTTA ELI EI TARTTE VÄLTTÄMÄTTÄ LÄHTEÄ ISTUMAAN VAAN VOI SUORITTAA TUOMIONSA YHDYSKUNTA PALVELULLA..ONKO OIKEIN..5 VUOTIS-8 VUOTIAS-13 VUOTIA….IKUINEN TRAUMA LAPSELLE KUN ISI TAI NAAPURIN SETÄ ANTAA VÄHÄN MAKKARAA…MITÄ NE OVAT VERRATTUNA NIKITAAN…??? OIKEUSLAITOS ON PERSEESTÄ, MUTTA MITÄ VITTUAA SILLE VOI TEHDÄ…SUOMESSA ON PALJON PAHEMPIAKIN RIKOLLISIA KUIN NIKITA, MUTTA TE VITUN PUUPÄÄT ETTE NYT NÄE MITÄÄN MUUTA. JA JOS JÄTKÄ HALUAA KULKEA RUOTSI PAIDASSA MITÄ SITTEN…VOISIPA VIELÄ VAIHTAA NIMENSÄ RUOTSIKIELISEKSI…HA HA HAA SEKÖS TEITÄ VITUN ARVOSTELIJOITA HÄIRITSISI…

HEI HEI HEI. JÄRKEÄ PELIIN. JÄTKÄ EI PYSTYNYT PÖLLIMÄÄN YHTÄ POLKUPYÖRÄÄ TAPPAMATTA KOLMEA IHMISTÄ, SE ON TOTTA,,,,MUTTA KUNDI OLI SILLOIN NUORI EIKÄ VARMAANKAAN TAJUNNUT MITÄ TEKI. NYT SE ON TUOMIONSA LUSINUT JA SE SIITÄ. TOIVOTAAN ETTÖ MUIJA JAKSAA TUKEA, KOSKA SOPEU´TUMINEN ON VAIKEAA.ITSELLÄ KOKEMUSTA LÖYTYY JOTEN TIEDÄN MISTÄ PUHUN. TOINEN ASIA ON NÖMÖ PERHEEN ISÄT JA ÄIDIT JOTKA TAPAA OMAT LAPSENSA !!! ENTÄS NE. VITTU TE OLETTE HYVIÄ ARVOSTELEMAAN…ENKELEITÄ OIKEIN..SE MITÄ JUHA TEKI EI OLLUT OIKEIN,EIKÄ MYÖKÄÄN OLE PUOLUSTUS SE ETTÄ JÄTKÄ OLI NUORI….MUTTA ISÄ JOKA ON AIKUINEN JA TAPPAA MUIJANSA JA KOLME LASTAAN ? TAI ÄITI JOKA POLTTAA LAPSENSA ? nIMIMERKKI ÄITYLILLE SANOISIN ETTÄ VEDÄ VAAN ITSESI KIIKKUUN SENKIN VITUN ARVOSTELIJA.MIKÄ IHMEEN PATOLOGINEN TAPPAJA…OLETKO PSYKIATRI VAI MIKÄ ? TUNNETKO TAPAUKSEN JA IHMISEN? OLETKO TUTUSTUNUT HÄNEN LÄÄKÄRI PAPERIHINSA? VIERAILIJA 62. MIKÖ NISKALAUKAUS…SIINÄ SITÄ PUHUU MUNATON MIES JOKA KUSEE ALLENSA KUN JUHA TULEE VASTAA. MIKÄ TEITÄ OIKEIN VAIVAA…ARVOSTELUA, DIAGNOOSEJA, UHKAUKSIA JNE…JUHA ON NYT VAPAA MIES JA SE SIITÄ. ANTAKAA SE OLLA RAUHASSA.TUOMIO ISTUTTU JA PISTE. NIKI JOS LUET TÖMÖN TOIVOTAN SINULLE KAIKKEA HYVÄÄ ELÄMÄÄSI JA TOIVOEN ETTÄ PUOLISOSI TUKEE SINUA KAIKESSA SAMOIN KUIN YHTEISKUNTA. NÄMÄ JOTKA TÄÄLLÄ SINUA ARVOSTELEE ÄLÄ VÄLITÄ. NIITÄ ON AINA, JOKA JUTUSSA. JOKAINEN MEISTÄ ON TEHNYT ELÄMÄSSÄÄN VIRHEITÄ JA NYT SINÄ OLET NE SOVITTANUT. JA EIKUN ETEENPÄIN. TSEMPPIÄ JUHA !!

Kyllä tappaisin itseni,jos tyttäreni seurustelisi tuollaisen patologisen tappajan kanssa.

oikeus silläkin on vapaaseen elämään. mut osa teistä on niin s……. ylpeitä jotka tänne kirjottaa tappoi aikoinaan kolme ihmistä tehty mikä tehty antaaka jätkän olla. eikä kuoleman tuoimio ole mikään rangaitus sehän on helpotus.

Jos Valjakkalan elämassä olisi tapahtunut todellinen muutos,löytännyt uskon Jeesukseen,luottaisin.Nyt en jaksa luottaa.

jos (kun) nyt niin käy että uusii tekonsa niin armahduksen korkeimmassa oikeudessa päättäneet fuckantinen kanssa samaan laitokseen.

niskalaukaus jos vastaa tulee ja munat koirille aamupalaksi!!

Ylpeys pisti Valjakkalan tekemään tekemänsä. Sama ylpeys pisti laittamaan Sweden paidan ja lippalakin päälle. Sama ylpeys tulee hautaamaan Valjakkalan. Toivottavasti pian.

Tässä asiassa on niin että nikitan toisaalta pitäisi, ja toisaalta ei pitäisi päästää vapaaksi. Sen takia pitäisi, koska tuskin kukaan haluaa viettää loppuelämänsä sellissä ja jos on mahdollisuus päästä pois niin tottakai sitä yritetään olla niin kunnon kansalainen siitä lähtien ettei joutuisi viettämään toiset 20 vuotta siellä. Mutta Nikita tappoi 3 ihmistä. Se on jo tapahtunut sitä ei saa takaisin laittamalla hänet vankilaan. Ja onhan se kakkunsa lusinut joten mitä häntä turhaan enää heitetään selliin. Tuskin hän enää mitään rikoksia tee vankilapelossa.

Miten voidaan päästää mies vapaaksi, jos on tuomittu elinkautiseen ja vielä on monet kerrat yrittänyt karata ja onnistunutkin??? On tää Suomen järjestelmä kyllä välillä niin….

jätkä vaan hymyilee mitä on tehny..oikeuslaitos suojelee mitä se tappo. ei tuu olemaan helppoo jos vielä vittuilee ruotsalaisille. ei myös suomessa.

Mitäköhän mieltä on poika, joka tosta perheestä jäi ainoana eloon!!! Hän ei saa perhettään takas. Ei siis toista mahdollisuutta tappajallekkaan!!

Kyllä 20-vuotta linnassa olemisen jälkee ihminen ku ihminen muuttuu. Teistä arvostelijoista kukaan tuskin koskaan on ollu lusimassa, eikä tiedä vankilasta muutakun et sinne viedää rikolliset vähäksi aikaa huilimaan.

Kaveri joka ampui neljä poliisia ja tappoi myöhemmin vielä x-vaimonsa ei hänkään istunu niin kauan kuin Juha.

Lain mukaan on varmaan jo sovittanut tekonsa.

Se on kakkunsa istunut jo..antaa yrittää rauhassa siviili elämää..vaikeeta voi kyllä olla!!

Kohta varastaa taas jonkun fillarin…..
Ajattele jos se on sinun vaimos tai lapsesi fillari…. Älä juokse perään se voi olla hän….

Olisikohan aika jättää tyyppi rauhaan,vaikka ei näytä vankilassa jalostuneen. Tosin mielessä kävi, että milloin ensimmäinen lööppi tulee herran tekemisistä. No huomio oli taattu jo pukeutumisella!

Suurin osa varmaan tämänkin palstan kommentoijista ei ole käyny linnassa?? joten antakaa nikitalle mahdollisuus kokeilla siviiliä! se on tuomionsa kärsinyt…

Ei olisi pitänyt päästää.kohta tekee jotain.TAKAISIN LINNAAN VAAN!!!!!!!!ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ !!!!!

Niinpä, tämä tyyppi ampui haulikolla päähän äidin ja pojan jotka polvillaan rukoilivat armoa, sitä ennen oli perheen isä teloitettu heidän viereensä.
Joku kykenee ajattelemaan, että tämä otus on vapautensa ansainnut? Sairasta.

Ja vitut sano Vatane! Se tyyppi ei muutu kuten ei muutu ilmeisesti suomessa mikään muukaan asia.
Ja pilkun nussijoille piste otsaan!!!
Asia on pihvi ja ei se kauaa vapaana vissiin kulje niinku pari kommentoijaa on jo kirjotellu. Mutta onnee ny kuitenkin jos niin voi sanoo.

Ei näköjään ole opettanut kivi mitään, koska ruotsi paita päällä tullaan ovat paukkuen. Kova uho tuntuu anustapilla vielä olevan, muuta tuossa SCUMissa ei koskaan ole ollutkaan eikä tule.

pahan virheen on tehnyt, mutta kyllä se 20vuotta on jotain opettanu varmasti!

Mikä helvetti on elinkautinen, jossa ei olla vankilassa koko loppuelämää. Paskapuhetta mun mielestä.

Tällaset hullut joutais loppuelämäkseen tiivistettyyn koppiin. Jos ei kerta ””elinkautisen”” aikana ole vieläkään oppinut katumaan tekojaan.

Jos suomalainen mies vaihtaa nimensä nigerialaiseksi naiseksi, on kenties helpompi uskotella muille ihmisille olevansa täysin järjissään ja viimeinkin valmis tähän yhteiskuntaan.

kylla 20 vuotta istumista rauhottaa kummasti mielta kumpa vain ei olisi vasynyt elamaan .

Kuka antaisi rikoksen uhreille uuden mahdollisuuden? Aivan, heitä ole.

USA:ssa on tuomiot kohdallaan.

Hänen kaltaisiaan ei ikinä vapauteen ja linnassa ollessa olisi leipänsä ansaittava työtä tekemällä, ei työtä- ei leipää, oma valinta. Kuoleman tuomio pitäisi olla voimassa tälläisten henkilöiden varalle.

Ei ole oikein, että kolme ihmistä tappanut `peto´-mielisairas hlö lasketaan takaisin yhteiskuntaan. Tällainen hlö pitää sulkea koko elinajaksi laitokseen, josta häntä ei saa päästää ”ulkopuolelle” -ketju jalkaan lopuksi ikää, kerran kuolemantuomio ei ole Suomessa käytössä. Turha henkilö!

ennen kun lehti putoaa syksyllä tuo hörhö
on takaisin talossa

Kyllä ite veikkaan että ennen ku lehti kasvaa keväällä…

<3.2.2009 klo 21.54, A.K (vierailija)
Antaa nyt miehen näyttää mihin pystyy.>

Mikähän tostakin anustapista tekee mielestäsi miehen?

Teillä arvostelijoilla ei olee minkäänlaista kokemusta linnasta, Nikita on lusimisensa lusinu!!! Suurinosa varmaa kultalusilkka perseessä syntyny ja eläny pilvilinnoissa.
Antaa nyt miehen näyttää mihin pystyy.

mielestäni on korkea aika antaa nikitan kokeilla miltä tuntuu vapaa elämä ja varsinkin kun hänellä on vaimo.. vaimo varmasti auttaa ja tukee miestään pääsemään sisälle yhteiskuntaan ja aloittamaan uuden elämänsä..

Minusta fogantinen kaltaisia konnia ei pitäisi ikinä laskea vapaaksi. Suomessa on liian löysä laki. Pitäis ottaa jenkeistä mallia sielä pistetään konnat kuriin ja tuomiot ovat sen mukaisia

Eiköhän mies ole oppinu jo täs ajas, Suomes oo kukaa noin kauaa lusinu =O Ja pieninkin rikos vielä, ni ei tuu näkee vapautta, olisko toi tarpeeks kova rangaistus ? Mun mielest, henkilöt keiden kanssa ko. hlö on tekemisissä, osaavat varmasti arvioida, onko hän vaarallinen yhteiskunnalle tai itselleen. Jos laitettais vielä esim 10v. lisää, paljonkohan on ehtinyt maa muuttua ennenkuin pääsee vapaaksi ?? Helpottaako se hänen sopeutumista takaisin arkirutiineihin, jotka ovat meille vapaana olevina itsestäänselvyys ? Kokoeillaan, ennenku on myöhästä, mut se on vaan mun mielipide.

Olisi hauska tietää mitä se niin sanottu ”elinkautinen” tarkoittaa. Maalaisjärjen mukaan se on syntymästä hautaan. Muuten se on vain lain vääntäjien paska puhetta. Kolmesta syytömän ihmisen murhasta 20 vuotta joo henki on halpaa nykyisin. Onneksi olkoon veronmaksajat tuosta hullusta kuullan vielä.

Saunan takana on todellakin tilaa, Fouganthinelle ja muille samanlaisille!!! Ei se normaalia elämää pysty koskaan elämään. Rangaistukset uusiksi Suomessa!

Vähän ”kaksipiippuinen” juttu..
Tietenkin tuomio on istuttu ja sovitettu lain merkityksessä. Kuitenkin syyttömät uhrien omaiset kärsivät, eivätkä koskaan voi unohtaa. Suru vain haalenee. Tietenkin haluaisivat unohtaa ja antaa olla. Toivotaan, että mies on muuttunut, ja on miettinyt miten elämänsä saisi parhaiten elettyä noin pitkän vankeusajan jälkeen, mutta todellisuus voi olla (on) täysin toinen, kun vapaus viimein koittaa.
On pystyttävä tekemään oikeat päätökset, jos haluaa välttää tekemästä uusia ”konnuuksia”. Kun sitten pitää juhlistaa vapautta, helposti kännipäissään, tai muissa pöperöissään, ei ajatusmaailma toimi, ja herätessään huomaa olevansa taas kaltereiden sisällä ”entisessä, turvallisessa maailmassa”.
Samalla varmasti vapaus pelottaa, on tehtävä kovasti töitä todistaakseen muuttuneensa.
Toivotaan, että tämä aika on opettanut jotain, ja että löytyy oikea mahdollisuus kääntää tällainen kokemus myönteiseksi.
Kiertää vaikka kertomassa kokemuksistaan ”varottavana esimerkkinä” nuorille… Tienata sillä elantonsa, eikä tarvisi elää sosiaaliavuilla.
Kyllä pitää antaa toinen mahdollisuus, mutta se pitää ottaa todesta. Uusista rötöksistä tuomiot, eikä mitään lellimisiä.

Onnea vaan Fouganthine. Eipä oo tässä maassa moni noin kauaa istunukaan. Kakku on lusittu ja sillä siisti. Painukaa te moralisoijat säätään uusia lakeja älkääkä täällä vinkuko!

kyllä on Suomessa huimat ”lait”. tapat kolme ihmistä etkä edes koppuelämääsi istu vankilassa! miksi helvetissä käytetään sanaa ”elinkautinen” kun täällä ei sellaista olekaan?! jenkeistä mallia tuomioissa!!

Törkeää! 3n ihmishengen riistänyt vapaaksi?
Ja lomallaan karannut, eikä saanut siitäkään mitään rangaistusta! Hulluhan töi sälli on, koppiin vaan takas! Just tällästen tapausten takia olen alkanut kääntyä kuolemanrangaistuksen puolelle.

Jättäkää mies jo rauhaan. Kakkunsa istunut ja varmaan tehnyt sovinnon jumalansa ja omatuntonsa kanssa.

Moni murhamies on päässyt paljon paljon lyhemmällä tuomiolla. Istunut on kakkunsa, on hänellä myös lupa kokeilla uutta elämää, kuten muilla.

jokaisella on tapana muuttua, linnassa antakaa jätkän näyttää. mihin pystyy ennen kun tuomitsette.

jokaisella on tapana muuttua, linnassa antakaa jätkän näyttää. mihin pystyy ennen kun tuomitsette.

Ihminen on lusinu jo tarpeeksi kauan ja varmasti ihmisenäkin muuttunut.

Miksi ihmeessä ruotsalaisten murhista pitäisi istua pidempään kuin suomalaisten. Esim. pasanen on tappanut neljä suomalaista poliisia ja vaimonsa, eikä silti ole istunut sitä aikaa kuin valjakkala.

Tuona kaltaisten kanssa pitäisi olla nopea ja lopullinen tuomio. Oikeussalissa kuolemantuomio ja naapuri huoneessa samantien täytäntöön. Nyt tollasia mulkkuja elätetään vuosikausia vankilassa ja sitten sysätään vapaaksi yhteiskunnan riesaksi, ja elätettäväksi.

Antakaa jo miehen olla on lusinut jo ihan tarpeeksi jos korkeinoikeus hänet vapautti niin on se vapaa jatkamaan elämäänsä uuden vaimonsa kanssa

Nikita on mun sankari. Jatka hyviä töitäsi ja tee maailmasta parempi paikka. Vallankumous on alkanut!

Äijä ei ole vielä mitään lusinut, kolme elinkautista kolmen elämän viemisestä. Keskimääräinen elinikä on noin 75 vuotta joten kakkua on vielä jäljellä 205 vuotta.

jättäkää rauhaan, tuomion kärsinyt, silläkin on oikeus aloittaa alusta, antakaa ees mahdollisuus. mitä te sen vaatteiden viestejä tulkitsette, antakaa jo olla.. haloo

20 vuotta linnassa on melko karu kakku. Antaa miehen nyt yrittää uudestaan, kun tuomiot on lusittu.

ajan kysymys jälleen tämänkin henkilön kohdalla kun tapahtuu jotain ikävää.virhe päätös päästää vapaaksi.

Näkeehän sen ettei mies ole henkisesti terve. Sen kertoo jo pelkästää päällä olevat vaatteet kun vapautui. Eli voimme odottaa mitä tahansa…Ja tuskin menee edes kauan.

Antakaa sen olla rauhassa se on kakkusa lusinu ja sillä siisti.

yhdyn edelliseen.ja onhan se nyt niin ettei tällainen ihminen,joka ikänsä linnassa on ollut,millään sovellu yhteiskuntaan.eipä kauan mene kun on takaisin linnassa!

Mitä oikein pitäisi tehdä jotta tulisi oikea elinkautinen, jos kerran kolmoismurha ei siihen riitä?

Ei tällaisten ihmisten pitäisi ikinä vapautua. Kuolemantuomio käyttöön vaan.