Pariskunta tutustui hotellissa mieheen – uudella ystävyydellä karmeat seuraukset

Yhdysvalloissa Oklahoman osavaltiossa sijaitsevassa hotellissa on tapahtunut järkyttävä henkirikos. 51-vuotiaan miehen epäillään tappaneen ja raiskanneen kaksivuotiaan pikkutytön.

Epäilty oli tutustunut tytön vanhempiin torstaina hotellin allasosastolla. Myöhemmin illalla pariskunta lähti istumaan miehen kanssa iltaa tämän huoneeseen. Pikkutyttö meni isoisänsä kanssa nukkumaan.

Poliisin mukaan illanvietossa oli nautittu alkoholia ja metamfetamiinia. Jossain vaiheessa mies oli tarjonnut naiselle eli tytön äidille 5 000 dollaria eli noin 4 700 euroa, jos tämä viettäisi vuorokauden hänen kanssaan. Nainen ei suostunut, mutta pariskunta tiesi diiliin suostuvan naisen.

Pariskunta oli poistunut hotellista etsimään naista. Sillä aikaa mies oli onnistunut saamaan pikkutytön huoneeseensa. Myöhemmin tyttö löytyi hotellin uima-altaasta. Hänet kuljetettiin sairaalaan, mutta lapsen todettiin menehtyneen.

Poliisin mukaan tyttö oli raiskattu ennen menehtymistä. Epäillyn hotellihuoneessa oli runsaasti verijälkiä. Lapsen kuolinsyy ei ole vielä selvinnyt. Löydättessä hänen kaulansa ympärillä oli epäillyn shortsit.

Lähde: The Sun

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, lapsen raiskaus