Body-tagin alkuskriptit

Poliisi pysäytti naisen Raahessa – kuski kunnossa, mutta mitä löytyikään takaluukusta!

Oulun poliisi pysäytti viime yönä Raahessa henkilöauton. Ratin takana oli naishenkilö. Kuski osoittautui mallikansalaiseksi, sillä alkometri näytti nollaa ja ajokortti löytyi plakkarista.

Kävi kuitenkin ilmi, että naisen puoliso ei ole ihan yhtä mallikas kansalainen. Siipalla oli nimittäin haku perässä, koska tätä odotti linnatuomion suorittaminen. Poliisi alkoi epäillä, että karkulainen olisi puolisonsa mukana matkassa, vaikka ketään ei kaarassa näykään.

Poliisi poistui auton luota omaan ajokkiinsa saadakseen luvan pysäytetyn auton tutkimiseen. Nainen katsoi tilaisuutensa tulleen ja lähti lipettiin. Hän kaahasi parhaimmillaan satasta taajama-alueella. Karkumatka ehti kestää vartin verran. Nainen pysähtyi oma-aloitteisesti, mutta lähti juoksemaan pakoon.

Poliisi sai kuitenkin karkulaisen nopeasti kiinni. Kuten arvata saattaa, naisella oli jotain salattavaa. Ja sieltähän se etsintäkuulutettu siippa löytyi takaluukusta.

Miehen luona vankilassa vierailu muuttui astetta hankalemmaksi, sillä nainen menetti ajokorttinsa. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Teksti: Alibin toimitus