Poliisin etsimä vaarallinen mies löytyi rappukäytävästä – suunnitteli hirmutekoa

Poliisi on saanut kiinni Tampereella kadonneen miehen, josta varoitettiin, että hän on erityisen vaarallinen. Alibin tietojen mukaan mies oli suunnitellut jopa henkirikoksia.

Poliisi varoitti miehestä keskiviikkona ja julkaisi hänen kuvansa. Poliisi sai vihjepuhelimeensa kymmeniä vihjeitä tapaukseen liittyen. Ne auttoivat poliisia suunnittelemaan toimintaansa. Poliisi löysi miehen eilen torstai-iltana Helsingistä.

-Hänet otettiin kiinni Itä-Helsingistä kerrostalon rappukäytävästä. Häntä epäillään poliisiin kohdistuneesta virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Tätä ennen hän oli samassa paikassa lyönyt kahta sivullista, minkä johdosta häntä epäillään myös kahdesta pahoinpitelystä, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm Helsingin poliisilaitoksesta.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä kommentoi tarkemmin tapahtumien yksityiskohtia tai sitä, miten vihjetiedot auttoivat poliisia.

-Kiitämme ihmisiä aktiivisuudesta ja avusta miehen tavoittamiseksi, toteaa yleisjohtaja Teemu Karhunen Sisä-Suomen poliisilaitoksesta.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: poliisi, Tampere, Teemu Karhunen, Tuomas Lindholm, vaarallinen henkilö