Poliisit takavarikoivat saksalaismiehen joulukuusen!

Rikosten maailmasta on vaikeaa kehitellä hyvän mielen joulu-uutista, joten menkööt nämä kolme surkuhupaisaa tapausta sellaisena.

Kymmenen vuotta sitten Saksassa tehtiin jouluna huumeratsia yksityisasuntoon. Tulosta syntyi, mutta osittain erittäin yllättävässä muodossa. Kannabiksen kasvattaja oli koonnut kasveista joulukuusta muistuttavan monumentin. Oli jouluvalot, koristeet sun muut viimeisen päälle. Nooo, kukin kai sitten joulunakin tyylilleen uskollisena.

Vuotta myöhemmin 44-vuotias yhdysvaltalaismies pääsi otsikoihin kyseenalaisella joulumielellään. Hän tunkeutui Ohion osavaltiossa asuneen lapsiperheen kotiin. 11-vuotias poika oli ulkosalla ja huomasi vieraan miehen sisällä. Äiti oli käymässä naapurissa. Jouluvalmistelut olivat kesken, joten talossa lojui koristeita odottamassa asetteluaan. Mies oli laittanut koristeita paikoilleen ja sytytellyt kynttilöitä. Sen jälkeen hän oli mennyt rentoutumaan sohvalle ja katsellut televisiota. Poliisien noutama mies oli huumeiden vaikutuksen alaisena.

Vuonna 2014 kaksi yhdysvaltalaismiestä panosti ihan huolella joululahjaostosten tekoon. Ostamisesta tässä tapauksessa ei kuitenkaan voitu valitettavasti puhua. Miehet talsivat Walmartin tavarataloon. Toinen heistä esitti saavansa sydänkohtauksen harhauttaakseen henkilökuntaa. Sillä aikaa toinen mies kuskasi valtavan Barbie-talon ja -auton ulos kaupasta. Ilmeisesti joku tuttu pikkutyttö oli ollut tosi kiltti, mutta joulupukit sitten sitäkin tuhmempia.

Viimeisestä tapauksesta valvontakameratallenne alla. Turvallista ja Rauhallista Joulua Alibin lukijoille! Lähteinä Crime Investigation ja Law & Crime.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: joulu, rikos