Satakuntalaismies kuskasi muuttokuormaa – poliisi joutui puuttumaan asiaan kolmesti matkan aikana

Satakunnasta kotoisin oleva mies teki todennäköisesti jonkinlaisen kyseenalaisen ennätyksen tänä viikonloppuna. Poliisi kertoo miehen olleen viemässä muuttokuormaa.

Ensimmäisen kerran hän joutui virkavallan kanssa tekemisiin Maalahdella, joka sijaitsee rannikolla Vaasan alapuolella. Hän puhalsi alkometriin puolen päivän aikaan perjantaina 2,9 promillea.

Loppupäivä meni mitä ilmeisimmin asiaa selvitellessä, mutta pään kanssa ei ollut sama juttu. Perjantain ja lauantain välisenä yönä mies oli ehtinyt 360 kilometrin päähän Haukiputaalle. Siellä poliisi laittoi jälleen pillin suuhun. Humalatila oli vielä tuhdimpi kuin ensimmäisellä kerralla. Alkometri näytti nimittäin peräti 3,8 promillea.

Muuttokuorman kuskaaminen kuitenkin jatkui. Mies huristeli Kemiin ja joutui jälleen poliisin haaviin. Lauantaina kello 12 humalatila oli 1,72 promillen luokkaa. Siihen se meno sitten tyssäsi. Miehen auto takavarikoitiin jatkamisvaaran vuoksi. Poliisi ei ota kantaa siihen, oliko muuttokuorma kuljettajan oma. Lopullinen määränpää ei myöskään ole tiedossa.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Haukipudas, Kemi, Maalahti, muutto, rattijuopumus