Sitkeä rattijuoppo Sallassa

Ulkopaikkakuntalainen mies kärähti kaksi kertaa vuorokauden sisällä törkeästä rattijuopumuksesta Sallassa. Poliisi takavarikoi rattijuopon maasturin.

2,5 promillea

Perjantaina ulkopaikkakuntalainen mies kärähti rattijuopumuksesta Kelloselässä. Puhalluskoe näytti illansuussa lukemaa 2,5 promillea. Kuski vietti yön Kemijärven putkassa, mistä vapautui lauantaina kuulustelujen jälkeen. Ajokorttia törkeästä rattijuopumuksesta epäilty ei mukaansa saanut.

Sammui rattiin

Putkasta päästyään kortiton mies kävi viinakaupan kautta ja hankki kyydin autonsa luo Kelloselkään. Sieltä hän lähti ajamaan kohti Sallaa. Ajo oli epävarmaa ja poliisi sai holtittomasta menosta useita ilmoituksia. Mies otettiin kiinni Matovaaran tienhaarassa, mihin ajo oli päättynyt kuskin sammuttua rattiin. Nyt puhalluskoe näytti lukemaa 2,2 promillea. Taas miestä vietiin putkaan ja kuulusteluihin törkeästä rattijuopumuksesta ja kortitta ajosta epäiltynä.

Auto takavarikoitiin

Tällä kertaa poliisi teki harvinaisen päätöksen takavarikoimalla miehen auton. Perusteluna oli, että auto on rikoksentekoväline ja takavarikointi on välttämätöntä uusien rikosten estämiseksi.

Teksti: Alibi.fi