Kuvituskuva. Kuvan taksi ei liity tapaukseen.

Taksikuskin kauhunhetket Vaasassa – asiakas hyökkäsi kimppuun kesken ajon

Poliisi on tällä viikolla tiedottanut Vaasassa 11. joulukuuta tapahtuneesta välikohtauksesta. Taksinkuljettajan mukaan takapenkillä istunut asiakas oli ottanut hänet kuristusotteeseen kesken ajon.

Hyökkäyksen seurauksena taksi oli ajautunut vastaantulevien kaistalle. Kolarointi oli ollut todella lähellä. Ensimmäisen vastaantulevan auton kuljettaja oli ehtinyt väistää taksia. Toinen kuski oli puolestaan saanut ajoneuvonsa pysäytettyä juuri ennen törmäystä. Lopulta taksikuski oli saanut oman autonsa pysähdyksiin.

Tämän jälkeen kuljettaja oli kamppaillut itsensä irti asiakkaan otteesta. Tilanne oli jatkunut vielä auton ulkopuolellakin, kunnes asiakas oli poistunut paikalta. Poliisi tavoitti epäillyn myöhemmin. Kyseessä on parikymppinen Vaasan seudulla asuva henkilö. Tapausta tutkitaan tässä vaiheessa pahoinpitelynä ja vaaran aiheuttamisena.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapaukseen liittyen. Taksi oli ollut matkalla Kivihaan suunnasta kohti Prismaa pitkin Jukolantietä. Kyseessä on valkoinen farmarimallinen Opel Insignia. Tarkka tapahtuma-aika on 11. joulukuuta hieman iltaseitsemän jälkeen. Tiedot pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: kuljettaja, pahoinpitely, taksi, Vaasa