Tilataksi-puukotukset oikeudessa tänään

Lauantaina tilataksissa Valkeakoskella tapahtuneita puukotuksia käsitellään tänään vangitsemiskäsittelyssä Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Hätäkeskus sai aamuyöllä noin neljän aikaan ilmoituksen, että tilataksissa on puukotettu ihmisiä Valkeakosken Innalantiellä. Poliisin ja ambulanssien saapuessa paikalle selvisi, että kahta tamperelaista miestä oli puukotettu riidan yhteydessä. Vuosina 1987 ja 1990 syntyneet miehet kuljetettiin sairaalaan Tampereelle. Heillä ei ole hengenvaaraa.

Poliisi otti heti tapahtuman jälkeen kiinni Innalantiellä sijaitsevasta asunnosta neljä henkilöä, jotka olivat poistuneet tilataksista. Kaksi muuta henkilöä otettiin kiinni kiinteistön pihalta asian selvittämiseksi. Yksi henkilö otettiin kiinni myöhemmin lauantaina iltapäivällä.

Poliisin mukaan kahden voimakkaasti päihtyneen seurueen välille oli tullut riitaa siitä, kuinka kyytimaksu jaetaan ja ketkä päätyvät jatkoille. Poliisi pidätti 19-vuotiaan valkeakoskelaisen naisen epäiltynä kahteen tapon yritykseen. Häntä esitetään tänään vangittavaksi.

 

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: Innalantie, poliisi, Puukotus, tilataksi, Valkeakoski