Body-tagin alkuskriptit

Tuksun juttu Alibissa herättää huomiota: Poliisit kiittävät!

Alibin tuoreimmassa numerossa julkaistu juttu kohujulkkis Johanna Tukiaisesta on saanut poliisit kommentoimaan. Anonyymeinä esiintyvät konstaapelit kiittävät toimitustamme siitä, että poliisia vastaan haraavan kohublondin riehumiset tuodaan julkisuuteen.

– Alibin juttu on herättänyt poliisissa positiivista huomiota, konstaapelit toteavat.

Uusimmassa Alibissa kerrotaan Johanna Tukiaisen käräjille johtaneista riehumisista, joista nainen sai ehdollista vankeutta. Tukiainen on riehunut myös poliisia vastaan niin, että hänet on jouduttu raudoittamaan. Eräät yksittäiset poliisimiehet kuvailevat häntä ”hankalaksi asiakkaaksi”.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta haitanteosta virkamiehelle 4 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tämä tarkoittaa, että mikäli Tukiainen koeaikanaan syyllistyy vastaaviin tekoihin, ehdollinen voidaan muuntaan ehdottomaksi vankeudeksi.

Vankilan uhka ei näytä tukiaista pelottavan. Juuri nyt Hymy-lehti kertoo verkkosivuillaan www.hymy.fi että Tukiaisen voidaan olettaa syyllistyneen uuteen rikokseen. Hymyn mukaan Tukiainen uhkaa Facebook-sivuillaan väkivallalla kahta lähipiiriinsä kuuluvaa henkilöä. Samalla hän väittää ex-miehensä olleen seksisuhteessa sisareensa.

Teksti:Mika Lahtonen