Tunnistatko näitä kolmea nuorta naista? Poliisi pyytää apua heidän tavoittamisekseen

Helsingissä Helsinginkadulla tapahtui 26. huhtikuuta ampumavälikohtaus, jota tutkitaan epäiltynä tapon yrityksenä. Tutkinnassa on käynyt ilmi, että tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä oli kolmen nuorehkon naisen seurue. He olivat paenneet tilannetta läheiseen Alepa-kauppaan.

Poliisi on yrittänyt tavoittaa naisia, koska he mahdollisesti näkivät ampumistilanteen läheltä. Aiemmat ilmoitukset asiasta eivät ole tuottaneet tulosta. Poliisi on nyt poikkeuksellisesti julkaissut kolmikosta kuvan, koska kyseessä on vakavan rikoksen selvittäminen. Poliisi korostaa, että naisia ei päillä mistään rikoksesta.

Tekstin alla on poliisin julkaisema kuva. Yhdellä naisista oli yllään valkoinen takki ja vaaleat housut, toisella tummansininen takki ja mustat housut ja kolmannella ruskeahko takki sekä mustat housut.

Jos tunnistat jonkun kuvan naisista tai tiedät jotain muuta ampumistapaukseen liittyen, voit ilmoittaa tietosi numeroon 050 562 7405 tai sähköpostitse osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Ampuminen, Helsinginkatu, Helsinki, Tapon yritys