Tunnistatko näitä miehiä? Poliisi pyytää kansalaisten apua

Lappeenrannan keskustassa sijaitsevasta kultaliikkeestä anastettiin 17. toukokuuta koruja. Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena.

Rikos tapahtui aukioloaikana. Korujen arvo on useita kymmeniä tuhansia euroja. Epäiltyä ei ole vieläkään tunnistettu. Poliisi on siksi julkaissut kuvan epäillystä. Löydät sen tekstin alta.

Lisäksi alla on kaksi kuvaa BMW-merkkisestä autosta, jonka epäillään liittyvän rikokseen. Erityistuntomerkkeinä ovat tummat vanteet sekä valkoinen eturekisterikilpi ja keltainen takarekisterikilpi.

Poliisi on myös julkaissut kuvan miehestä, jolla saattaa olla rikoksen selvittämiseksi tarvittavia tietoja. Poliisi korostaa, että kyseistä miestä ei epäillä mistään rikoksesta. Sivullisen kuva on poikkeuksellisesti julkaistu, koska häntä ei ole tavoitettu muilla keinoin. Miestä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Kaikki tapaukseen liittyvät vihjeet ja tiedot epäillyn sekä mahdollisen silminnäkijän henkilöllisyydestä pyydetään ilmoittamaan numeroon 05 0447 9574 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Epäilty

Alla olevaa miestä ei epäillä mistään rikoksesta.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: koru, kultaliike, Lappeenranta, varkaus