Body-tagin alkuskriptit

Väkivaltaa Rovaniemen yössä

Rovaniemen viikonloppu on ollut väkivaltainen. Poliisi joutui puuttumaan perjantain ja lauantain välisenä yönä useisiin nahisteluihin.

Poliisi sai lauantaiyönä, hieman puolenyön jälkeen, ilmoituksen Poromiehentiellä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Rikoksen uhri kertoi, että mieshenkilö oli lyönyt häntä useita kertoja puukepillä eri puolille vartaloa. Pahoinpitelijä oli poistunut lyöntien jälkeen paikalta keskustan suuntaan. Pahoinpidelty mies osasi kuitenkin kertoa tekijän nimen, joten asian selvittely jatkuu myöhemmin.

Lauantaiaamuyöllä kaksi miestä pahoinpiteli Ainonkadulla kohtaamansa miehen. Pahoinpidelty kertoi poliisille, että hän kysyi vastaantulevalta kahdelta mieheltä opastusta haluamaansa suuntaan. Miehet eivät opastaneet, vaan kohdistivat häneen väkivaltaa muun muassa lyömällä ja potkimalla tätä. Tapahtumapaikalle saapuneen ambulanssin henkilöstö tarkasti miehen vammat, mutta ne olivat sen verran lieviä, että mies sai jatkaa matkaansa. Pahoinpidellyn miehen aamuyö jatkui kuitenkin varsin tapahtumarikkaana. Vain muutamaa tuntia myöhemmin aikaisemmasta tapahtumasta hän ajautui erimielisyyksiin keskustassa olevan taksitolpan luona olevan miehen kanssa. Tällä kertaa aikaisemmin pahoinpidelty mies itse kohdisti väkivaltaa riidan toisena osapuolena olleeseen mieheen. Tälläkin kertaa selvittiin vähäisillä vammoilla, eikä paikalle tarvittu hälyttää ambulanssia.

Teksti: Alibi.fi