Varasti 268 pyörää

Seinäjoen poliisi on vihjeen perusteella paljastanut rikossarjan, jonka yhteydessä keski-ikäinen mies on 6-7 vuoden aikana varastanut peräti 268 käyttökuntoista polkupyörää.

Ilmeisesti kaikkien aikojen suomalainen pyörävaras säilytti saalistaan kotonaan maatilan ulkorakennuksessa Ilmajoella. Pyörät ovat tavallisia polkupyöriä, jotka anastushetkellä ovat olleet lukitsemattomia. Poliisin arvion mukaan pyörävarkauksista on tullut miehelle jonkinlainen pakkomielle. Taloudellista hyötyä hänelle ei pyöristä liene ollut.

Etsi omasi

Tutkinnan yhteydessä Seinäjoen poliisi on kuvannut pyörät, joista järjestetään kuvanäyttely internet-sivustolle. Jos olet kadottanut Pohjanmaalla ajopelisi 6-7 vuoden aikana, voit viikosta 24 lähtien käydä katsomassa kuvia varastetuista pyöristä osoitteessa

http://www.poliisi.fi/seinajoki Jos arvelet kuvien perusteella, että pyöräsi on varastettujen ajokkien joukossa, voit tiedustella asiaa lähemmin  ja sopia näytöstä soittamalla virka-aikana Seinäjoen poliisin palvelupäivystyksen numeroon 071-8747401. 

Teksti:Pentti Eerikäinen