Varattu mies liittyi Tinderiin – sormet poikki ja hengenlähtö lähellä!

Kun 30-vuotias amerikkalaismies latasi viime vuonna puhelimeensa Tinderin, hän tuskin tajusi, minkälaisiin tekoihin hänen avovaimonsa kykenisi. Pariskunta oli ollut yhdessä pari vuotta ja asui Camasissa, Washingtonin osavaltiossa.

Miesystäväänsä vuotta vanhempi nainen oli nuuskinut siippansa puhelinta ja huomannut deittisovelluksen. Omien sanojensa mukaan nainen oli myös löytänyt punaisia hiuksia heidän kylppärinsä viemäristä.

Raivostunut avovaimo oli varma, että mies pettää häntä. Hän oli mustasukkaisuuksissaan suunnitellut viikon verran karmaisevaa kostoa.

3. maaliskuuta hän ryhtyi tuumasta toimeen. Pariskunta meni nukkumaan ja nainen sammutti valot. Sitten hän nappasi samuraimiekan ja kaksi muuta teräasetta. Nainen iski niillä miestään silmittömän raivon vallassa lukuisia kertoja ympäri kehoa.

Jossain vaiheessa hän tuli järkiinsä ja soitti hätäkeskukseen miehensä pyynnöstä. Poliisit saapuivat paikalle ja huomasivat, että muun muassa useita uhrin sormia oli leikkaantunut irti. Sairaalassa ne saatiin onneksi operoitua takaisin paikoilleen. Lisäksi viiltoja löytyi päästä ja ympäri kehoa. Toisessa jalassa oli niin syvä viilto, että siihen jouduttiin laittamaan metallilevy korvaamaan vaurioitunutta luuta.

Oikeudenkäynnissä nainen myönsi muitta mutkitta yrittäneensä tappaa avomiehensä. Viimeinen pisara oli kuulemma ollut se, kun siippa oli tullut eräänä päivänä kotiin ja ollut häntä kohtaan välinpitämätön.

Nainen tuomittiin alkuviikosta sikäläisen lain mukaan ensimmäisen asteen murhan yrityksestä. Tuomion pituus julistetaan myöhemmin, maksimirangaistus on 20 vuotta vankeutta.

Asiasta uutiosi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murhan yritys, mustasukkaisuus